En stabil Windows 8.1 sürümü nedir?

Bilgisayarınız normal 8.1 Pro sürümünü kaldırabiliyor. Onu kurabilirsiniz. Bu sürüm de resmi fakat normal sürüm daha mantıklı olabilir. Ama en iyi performans için bu sürümü öneririm.

Resmi sürüm eğlence uygulamaları tarzı şeyler yok. Ama mağazadan geri yüklenebiliyor.

Anladım teşekkürler.
Bilgisayarınız normal 8.1 Pro sürümünü kaldırabiliyor. Onu kurabilirsiniz. Bu sürüm de resmi fakat normal sürüm daha mantıklı olabilir. Ama en iyi performans için bu sürümü öneririm.

Windows 10 da oyunlarda drop vs yaşıyorum. Özellikle Valorant'ta 100 FPS'lerden anlık düşüşler oluyor ben kendimce RAM azlığına bağladım. Windows 8.1 daha az RAM tükettiği için geçmeyi düşünüyorum. Yanılıyor da olabilirim.

Sürücüler destekliyorsa geçin.

Windows 8.1 Pro öneririm. Sizden daha kötü bir sistemle kullanıyorum. Diskim sıkıntılı olduğu için biraz çökme oluyor ama benim disk sıkıntılı. Sizde sorun olacağını düşünmüyorum.
Hocam bence 240 GB SSD alın. Tabi önce para lazım.

Para olsa alacağım ama para yok SSD önerisi istiyorum, şu markalar dışında olmasın diyorum gelip James Donkey öneriyorlar

Para olsa alacağım ama para yok SSD önerisi istiyorum, şu markalar dışında olmasın diyorum gelip James Donkey öneriyorlar
Bir tane SSD seçme rehberi vardı. Patriot Burst alın derim ama kontrolücüsü kötü diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…