Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Belki mikrofonuma çözüm olur diye 11'e geçmek istiyorum en temiz nasıl geçilir? Oyunlar vesaire silinmeden?
Belki mikrofonuma çözüm olur diye 11'e geçmek istiyorum en temiz nasıl geçilir? Oyunlar vesaire silinmeden?
somebody32 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Temmuz 2023 #2 USB ile formatlamak en iyisi. Oyunların vs. silinmesini istemiyorsan yükseltme yapacaksın ama temiz bir geçiş olmaz.
USB ile formatlamak en iyisi. Oyunların vs. silinmesini istemiyorsan yükseltme yapacaksın ama temiz bir geçiş olmaz.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 19 Temmuz 2023 #3 @Paul Walker silinmeden pek temiz olmaz temiz demek her şeyin gitmesi demek değil mi?
scopeeee Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 492 19 Temmuz 2023 #4 Yakın zamanda ben de geçmek istiyorum ama yükseltme ile geçsem ne gibi sorunlar olabilir?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #5 somebody32 dedi: USB ile formatlamak en iyisi. Oyunların vs. silinmesini istemiyorsan yükseltme yapacaksın ama temiz bir geçiş olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam USB ile format atarken D diskini ayiramiyor muyuz?
somebody32 dedi: USB ile formatlamak en iyisi. Oyunların vs. silinmesini istemiyorsan yükseltme yapacaksın ama temiz bir geçiş olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam USB ile format atarken D diskini ayiramiyor muyuz?
somebody32 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Temmuz 2023 #6 Paul Walker dedi: Hocam USB ile format atarken D diskini ayiramiyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet oyunları D'ye aktarıp windowsu C'ye kurabilirsin. Bende uzun zamandır D olmadığı için akıl edemedim
Paul Walker dedi: Hocam USB ile format atarken D diskini ayiramiyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet oyunları D'ye aktarıp windowsu C'ye kurabilirsin. Bende uzun zamandır D olmadığı için akıl edemedim
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #7 somebody32 dedi: Evet oyunları D'ye aktarıp Windows'u C'ye kurabilirsin. Bende uzun zamandır D olmadığı için akıl edemedim Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacagimi anlatan bir video var mı? Tüm oyunlar D de çünkü.
somebody32 dedi: Evet oyunları D'ye aktarıp Windows'u C'ye kurabilirsin. Bende uzun zamandır D olmadığı için akıl edemedim Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacagimi anlatan bir video var mı? Tüm oyunlar D de çünkü.
somebody32 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Temmuz 2023 #8 Paul Walker dedi: Nasıl yapacagimi anlatan bir video var mı? Tüm oyunlar D de çünkü. Genişletmek için tıkla... Cihazı usb ile boot et. Yükleme ekranında disklerin göründüğü bu kısımda D'ye dokunmadan Cyi biçimlendir ve seç windowsu kur bitti.
Paul Walker dedi: Nasıl yapacagimi anlatan bir video var mı? Tüm oyunlar D de çünkü. Genişletmek için tıkla... Cihazı usb ile boot et. Yükleme ekranında disklerin göründüğü bu kısımda D'ye dokunmadan Cyi biçimlendir ve seç windowsu kur bitti.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 19 Temmuz 2023 #9 Windows 11'i kuruyorken sadece C diskini formatlayıp orayı seçerseniz D diskiniz silinmez.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #10 Ben hiç USB ile 11'e geçmedim veya formatlamadım. Rufus, ISO vb. nasıl yapılıyor?