En ucuz 4K 120Hz Samsung TV modeli

AysKaymasi

Kilopat
Arkadaşlar en ucuz en kaliteli, 120 Hz Samsung TV modeli ne var? Ben pek anlamıyorum. Samsung CU7000 modelini almayı planlıyorum. Onda var mıdır 120 Hz?

Hocam sana en F/P TV'den birini önereyim. TCL 50P635 ve 50p735. peki neden üstelik bunlar 60Hz(4K açarsan 60Hz eğer 4K altı açarsan daha yüksek Hz alırsın).çünkü enerji tasarrufu konusunda Toshiba'ya da Samsung'un bazı modellerine göre çok iyi. Yanlış hatırlatıyorsam 60kWh ile çalışıyor. Ve görüntü ve ses teknolojileri fiyatına göre gayet iyi. Bu arada dediğim TV (TCL) 50 inç. Bir ürünü alırken fiyatına bakma sadece. Karşılaştır onlarca ses teknolojileri ve görüntü teknolojileri var. Mesela Dolby ya da G-Sync. Bir diğer önemli konu ise kaç kWh harcadığı. Ne kadar düşük ise o kadar iyi. 1kWh bile önemli o aslında 1000wh yapıyor. Başka bir konu ise işlemci çekirdeği ve hızı, ne kadar yüksek ise Android'i o kadar rahat ve iyi kullanırsınız. 4 çekirdek ve 1.3GHz yeterlidir. Fazla konuştuysam kusura bakmayın. TV ile bildiğim ne varsa çoğunu aktardım.

Önerin için cok teşekkür ederim. bende 50 inc almayı planlıyordum. Zaten görüntü kalitesi nasıl. iyimi ,ona göre ona yönelcem efendim

Donanım Arşivi bu tvnin videosunu yapmıs kenarlarda karanlık kalıyor tv panelden kaynaklıymıs öyle diyor kenarlarda siyahlık var yoksa bende bu tvyi almayı istiyordum

Kaliteli bir TV ancak arkadaşın bütçesine uymayabilir.

Önerin için cok teşekkür ederim. Bende 50 inc almayı planlıyordum. Zaten görüntü kalitesi nasıl. İyi mi, ona göre ona yönelcem efendim.

Ben 2 hafta içerisinde taksit ile almayı düşünüyorum. Size fiyatı söyleyeyim.
TCL 50p635=10.600TL
TCL 50p735= 12.00TL
Eğer 12 bin verebilirseniz onu alın görüntü teknoloji konusunda daha iyi(gözle görülür önemli bir fark yok) ve enerji tasarrufu konusunda daha iyi.

12 bin tl olanın ekran parlaklıgı nasıl cok merak ediyorum 500 nit olsa kafi

12 bin TL olanın ekran parlaklıgı nasıl cok merak ediyorum 500 nit olsa kafi.

En ucuz dediğiniz için bu ürünü önerdim. 20 bine kadar çıkabilecekseniz daha iyisine göz atın derim. 500 nit kafi değil gayet ideal bir değer bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…