Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.688 Çözümler 26 15 Temmuz 2023 #1 En ucuz ve sorunu olmayan Blue Switch klavye nedir?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 15 Temmuz 2023 #2 T60 ziyoulang bulunuyor en ucuz mekanik olarak.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #3 Geforce Mx130 dedi: En ucuz ve sorunu olmayan Blue Switch klavye nedir? Genişletmek için tıkla... Sarftech T60, Vooka Trol Red (gerçek adı Ziyoulang T60). Yay sesi var ama sıkıntı etmezseniz iyi bir klavye. Blue Switch önermem, asla.
Geforce Mx130 dedi: En ucuz ve sorunu olmayan Blue Switch klavye nedir? Genişletmek için tıkla... Sarftech T60, Vooka Trol Red (gerçek adı Ziyoulang T60). Yay sesi var ama sıkıntı etmezseniz iyi bir klavye. Blue Switch önermem, asla.
SLIMSHADYX Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 604 Çözümler 3 15 Temmuz 2023 #4 Geforce Mx130 dedi: En ucuz ve sorunu olmayan Blue Switch klavye nedir? Genişletmek için tıkla... Çok ısrarcı değil iseniz blue switch almayın derim. Ben aldım sesi için ama cidden bir yerden sonra bunaltmaya başlıyor. Red switch daha iyidir.
Geforce Mx130 dedi: En ucuz ve sorunu olmayan Blue Switch klavye nedir? Genişletmek için tıkla... Çok ısrarcı değil iseniz blue switch almayın derim. Ben aldım sesi için ama cidden bir yerden sonra bunaltmaya başlıyor. Red switch daha iyidir.
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.688 Çözümler 26 15 Temmuz 2023 #5 SLIMSHADYX dedi: Çok ısrarcı değil iseniz blue switch almayın derim. Ben aldım sesi için ama cidden bir yerden sonra bunaltmaya başlıyor. Red switch daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam sırf sesi için alıyorum ben sıkılmam. Hyuuga Neji dedi: Sarftech T60, Vooka Trol Red (gerçek adı Ziyoulang T60). Yay sesi var ama sıkıntı etmezseniz iyi bir klavye. Blue Switch önermem, asla. Genişletmek için tıkla... Spacede mi yay sesi var.
SLIMSHADYX dedi: Çok ısrarcı değil iseniz blue switch almayın derim. Ben aldım sesi için ama cidden bir yerden sonra bunaltmaya başlıyor. Red switch daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam sırf sesi için alıyorum ben sıkılmam. Hyuuga Neji dedi: Sarftech T60, Vooka Trol Red (gerçek adı Ziyoulang T60). Yay sesi var ama sıkıntı etmezseniz iyi bir klavye. Blue Switch önermem, asla. Genişletmek için tıkla... Spacede mi yay sesi var.