zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 28 Eylül 2024 #11 ardacanci dedi: Direksiyon setleri için geçerli değil Param Güvende, ağırlık sınırına takılıyor çoğu set. Yaşadığın yerde DFGT bulamadıysan df Pro bak, o da olmazsa Momo/SideWinder bakarsın. Genişletmek için tıkla... Hepsi gönderilmiyormuş
ardacanci dedi: Direksiyon setleri için geçerli değil Param Güvende, ağırlık sınırına takılıyor çoğu set. Yaşadığın yerde DFGT bulamadıysan df Pro bak, o da olmazsa Momo/SideWinder bakarsın. Genişletmek için tıkla... Hepsi gönderilmiyormuş
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.965 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 28 Eylül 2024 #12 zeeQ dedi: DFGT Param Güvende ile gönderilebiliyor 10 kilo sınır var. Genişletmek için tıkla... Ağırlık sınırına takılmasalar bile direksiyon setleri için Param Güvende özelliği bulunmuyor.
zeeQ dedi: DFGT Param Güvende ile gönderilebiliyor 10 kilo sınır var. Genişletmek için tıkla... Ağırlık sınırına takılmasalar bile direksiyon setleri için Param Güvende özelliği bulunmuyor.
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 28 Eylül 2024 #13 ardacanci dedi: Ağırlık sınırına takılmasalar bile direksiyon setleri için Param Güvende özelliği bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Fark ettim hocam düzelttim mesajı haklısınız.
ardacanci dedi: Ağırlık sınırına takılmasalar bile direksiyon setleri için Param Güvende özelliği bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Fark ettim hocam düzelttim mesajı haklısınız.