4 484999 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 5 11 Mart 2024 #1 Selam, sadece kendim kullnacağım bir web sitesi için ucuz .com domain ve hosting hizmeti arıyorum. Nereden alabilirim?
Selam, sadece kendim kullnacağım bir web sitesi için ucuz .com domain ve hosting hizmeti arıyorum. Nereden alabilirim?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.187 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #2 .com.tr için Kebirhost kullanmıştım. Fiyatı uygundu. Destek sistemi de ilgiliydi.
4 484999 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 5 11 Mart 2024 #3 Adrastos dedi: .com.tr için Kebirhost kullanmıştım. Fiyatı uygundu. Destek sistemi de ilgiliydi. Genişletmek için tıkla... Hostingi ucuzmuş ancak domain pahalı onun için başka öneriniz var mı?
Adrastos dedi: .com.tr için Kebirhost kullanmıştım. Fiyatı uygundu. Destek sistemi de ilgiliydi. Genişletmek için tıkla... Hostingi ucuzmuş ancak domain pahalı onun için başka öneriniz var mı?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.187 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #4 484999 dedi: Hostingi ucuzmuş ancak domain pahalı onun için başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Domain fiyatları hemen hemen her yerde aynıdır bence. Farklı alternatiflere yönelebilirsiniz domain için. Ucuz bulduğunuzu alın.
484999 dedi: Hostingi ucuzmuş ancak domain pahalı onun için başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Domain fiyatları hemen hemen her yerde aynıdır bence. Farklı alternatiflere yönelebilirsiniz domain için. Ucuz bulduğunuzu alın.
4 484999 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 5 11 Mart 2024 #5 Adrastos dedi: Domain fiyatları hemen hemen her yerde aynıdır bence. Farklı alternatiflere yönelebilirsiniz domain için. Ucuz bulduğunuzu alın. Genişletmek için tıkla... Alan adını Turhosttan 111TL'ye aldım ancak hosting hizmeti içi aklıma yatan bir şey bulamadım. Neredeyse hiç kullanılmayacak bir site ama boyutu biraz yüksek bu yüzden planlar mantıksız oluyor ve aylık değil yıllık istiyorum. Son düzenleme: 11 Mart 2024
Adrastos dedi: Domain fiyatları hemen hemen her yerde aynıdır bence. Farklı alternatiflere yönelebilirsiniz domain için. Ucuz bulduğunuzu alın. Genişletmek için tıkla... Alan adını Turhosttan 111TL'ye aldım ancak hosting hizmeti içi aklıma yatan bir şey bulamadım. Neredeyse hiç kullanılmayacak bir site ama boyutu biraz yüksek bu yüzden planlar mantıksız oluyor ve aylık değil yıllık istiyorum.
EmirhaaN Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 49 Yer Bağcılar İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği Öğrencisi 11 Mart 2024 #6 Merhaba, Linux Hosting Satın Al, Linux Hosting Satın Al | Sunucu Durağı göz atabilirsiniz.