erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.242 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 13 Eylül 2020 #11 meola147 dedi: @TimorYuan2 @crazyreign @erdemst17 Çok özür dilerim yanlış kasayı atmışım. Benim alacağım kasa FBRG idi. Şu: Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik Gigabyte B450M uyum sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Tabikide.
meola147 dedi: @TimorYuan2 @crazyreign @erdemst17 Çok özür dilerim yanlış kasayı atmışım. Benim alacağım kasa FBRG idi. Şu: Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik Gigabyte B450M uyum sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Tabikide.
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #12 meola147 dedi: Çok özür dilerim yanlış kasayı atmışım. Benim alacağım kasa FBRG idi. Şu: Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik Gigabyte B450M uyum sağlar mı? Genişletmek için tıkla... FRGB ise değişmez o kasanın fanlarının renklerini. İstediğin anakartı alabilirsin, veya elindeki anakartla devam edebilirsin.
meola147 dedi: Çok özür dilerim yanlış kasayı atmışım. Benim alacağım kasa FBRG idi. Şu: Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik Gigabyte B450M uyum sağlar mı? Genişletmek için tıkla... FRGB ise değişmez o kasanın fanlarının renklerini. İstediğin anakartı alabilirsin, veya elindeki anakartla devam edebilirsin.
meola147 Kilopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 638 Çözümler 2 13 Eylül 2020 #13 crazyreign dedi: FRGB ise değişmez o kasanın fanlarının renklerini. İstediğin anakartı alabilirsin, veya elindeki anakartla devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... İstediğim anakartı alabilir miyim? Gigabyte A320M bile mi? Yoksa B450M mi kastettiniz? @crazyreign
crazyreign dedi: FRGB ise değişmez o kasanın fanlarının renklerini. İstediğin anakartı alabilirsin, veya elindeki anakartla devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... İstediğim anakartı alabilir miyim? Gigabyte A320M bile mi? Yoksa B450M mi kastettiniz? @crazyreign
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #14 meola147 dedi: İstediğim anakartı alabilir miyim? Gigabyte A320M bile mi? Yoksa B450M mi kastettiniz? @crazyreign Genişletmek için tıkla... Şimdi kasanın fanları FRGB, değişmiyor aynı yanıyor. İstediğin anakartı takarsın, sorun yok.
meola147 dedi: İstediğim anakartı alabilir miyim? Gigabyte A320M bile mi? Yoksa B450M mi kastettiniz? @crazyreign Genişletmek için tıkla... Şimdi kasanın fanları FRGB, değişmiyor aynı yanıyor. İstediğin anakartı takarsın, sorun yok.