En Ucuz Free-Sync Monitör

Benatıa

Hectopat
Daha fazla  
RX 470 4 GB ekran kartı kullanıyorum. Bazı minecraft GTA türü oyunlarda ekranda yırtılma oluyor bende bu sorunun çözümünün free-sync olduğunu öğrendim. Fakat free-sync destekleyen bir monitörüm yok. En ucuz kaç liraya bulabilirim link atarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem 75 Hz hem freesync bir arada hem de düşük MS değerine sahip eşsiz bir oyuncu monitörü. Bu özellikte çok monitör olabilir. Ama Viewsonic VX2257 fiyatıyla bir adım önde. TN panel olmasına rağmen renkler bir IPS panel gibi. İndirimle 625 TL gibi bir fiyatla yakalayabilirsiniz. Ben 24" olanı 725 TL'ye aldım.

Bu monitörlerin fiyatı daha önce sinerji'den 2457'yi 500 TL ye almışlar yine düşe bilir mi ?

Bir de Vx2257 şuan çoğu yerde stokta yok ne zaman gelir.

Ne zaman almışlar o fiyata?
Dolar bu seviyedeyken imkânsız. O monitör de o fiyata düşmez.

Bu monitörlerin fiyatı daha önce sinerji'den 2457'yi 500 TL ye almışlar yine düşe bilir mi ?

Bir de Vx2257 şuan çoğu yerde stokta yok ne zaman gelir.
Her duyduğunuza inanmayın, o monitör 500 Tl olmaz. Ve evet 2257 öneririm. Ayrıca VX2257'yi Inventus ve Teknobiyotik'ten gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Stokta mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…