G Gonomon Ziyaretçi 14 Ağustos 2015 #11 Sobieski dedi: Hem ses hem mikrafon bakmindan hangisini tercih etmeliyim? Ne tavsiye edersiniz Genişletmek için tıkla... Ben oyuncu kulaklığı almanızdansa yurt dışından uygun bir kulaklık getirtip (Gemini HSR-1000 veya Superlux HD 668 gibi) yanına da fiyatı çok fazla olmayan bir mikrofon almanızı tavsiye ederim. Böylece aldığınız ses G230'a nazaran iyi olacaktır.
Sobieski dedi: Hem ses hem mikrafon bakmindan hangisini tercih etmeliyim? Ne tavsiye edersiniz Genişletmek için tıkla... Ben oyuncu kulaklığı almanızdansa yurt dışından uygun bir kulaklık getirtip (Gemini HSR-1000 veya Superlux HD 668 gibi) yanına da fiyatı çok fazla olmayan bir mikrofon almanızı tavsiye ederim. Böylece aldığınız ses G230'a nazaran iyi olacaktır.
Refik42 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 99 Yer İstanbul,Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2015 #12 Amazondan bulabilirsiniz.
Sobieski Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2015 #13 Refik42 dedi: Amazondan bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Turkiyede ariyorum hocam