Xbox En ucuz Game Pass PC alma yöntemi nedir?

İtemsatış'ta sözde "kendi hesabınıza" 3 aylık Game Pass'ler var 3 Aylık Ultimate Xbox GamePass. Ama hesap olarak teslim ediliyormuş ve kendi hesabımıza bağlayabiliyormuşuz. Daha önce böyle bir şey alan oldu mu? Ortak hesaplar mıdır? Alınabilir mi? Ayrıca burada gördüğüm sanırım Discord'un verdiği 2 haftalık denemeyi satıyorlar. Bunlar haricinde ucuza almak için öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral o 3 aylık game pass olayı galiba yeni açılan hesaplara tanımlanıyor. Yeni microsoft hesabı açman gerekiyor diye biliyorum.

İtemsatış'ta sözde "kendi hesabınıza" 3 aylık Game Pass'ler var 3 Aylık Ultimate Xbox GamePass. Ama hesap olarak teslim ediliyormuş ve kendi hesabımıza bağlayabiliyormuşuz. Daha önce böyle bir şey alan oldu mu? Ortak hesaplar mıdır? Alınabilir mi? Ayrıca burada gördüğüm sanırım Discord'un verdiği 2 haftalık denemeyi satıyorlar. Bunlar haricinde ucuza almak için öneriniz var mı?

Kod olarak veren satıcılar var.

ben aktif kulllanıyorum.microsoft hesabınızla giriş yapıp kendi hesabınızdan 3 ay 30 tl civarı oynayabiliyorsunuz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı