En ucuz GTA 5 nereden alınır?

Merhaba ilanınızı gördüm zaten temiz duruyor aynı şehirde isek elden ödeme oluyor mu ?
Hocam ben Manisa'dayım. İninal kartınız var ise "ininal cüzdan" ile atabilirsin. Göndermek 10 saniye sürüyor. Yoksa bile PTT'den 5 TL'ye alabilirsiniz.

Plati.ru'dan hesap olarak alabilirsin. 4-5 dolara var. Ben 1-1,5 yıl önce social hesabını 25 TL'ye satmıştım, pişmanım. (2.el 50 TL'ye almıştım)
Plati gibi yerlerden almayın. Çalıntı hesap veriyorlar. Size satıldıktan 2 dakika sonra şifre değiştiriliyor. Boşuna kandırılmaya gerek yok.

@166770 Hocam sizde ininal var mı?

Plati gibi yerlerden almayın. Çalıntı hesap veriyorlar. Size satıldıktan 2 dakika sonra şifre değiştiriliyor. Boşuna kandırılmaya gerek yok.

R6 Hesabı aldım ve gayette memnunum öyle bir şey söz konusu olmadı ve şifre değiştirilse de hesabı değiştirebiliyorsun. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

R6 Hesabı aldım ve gayette memnunum öyle bir şey söz konusu olmadı ve şifre değiştirilse de hesabı değiştirebiliyorsun. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
Yanlış bilgi falan değil. Siz çabuk davranıp şifreyi değiştirmişsiniz. E-posta ve şifre değiştirip e-postayı onaylatmanız gerek. Aksi takdirde çalınıyor. Sizin şansınıza denk gelmiş.

bu sitede bahsetmek hata olur falat plati.ru dan alabilirsin 5-10 dolara

Yahu okumuyor musunuz mesajları? Çalıntı hesap veriyorlar diyoruz. Siz oyunu açamadan geri çalıyorlar hesabı. Ya da sonradan aynı hesabı başkasına satıyorlar.

Yanlış bilgi falan değil. Siz çabuk davranıp şifreyi değiştirmişsiniz. E-posta ve şifre değiştirip e-postayı onaylatmanız gerek. Aksi takdirde çalınıyor. Sizin şansınıza denk gelmiş.
Öyle bir şey yok, plati.ru dan bir çok hesap aldım belki 1 - 2 tanesinin değiştirilmiştir o hesapları da değiştirdim. Çok satanlardan alırsanız bir sorun olmayacaktır.
Yahu okumuyor musunuz mesajları? Çalıntı hesap veriyorlar diyoruz. Siz oyunu açamadan geri çalıyorlar hesabı. Ya da sonradan aynı hesabı başkasına satıyorlar.
Sana bir şey sormak istiyorum. Hiç plati.ru dan hesap aldın mı ? 2 - 3 kişiden duyduğun şeyleri anlatma burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…