En ucuz GTX 1050 Ti modeli hangisidir?

Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Bu aralar 1050 Ti bakıyorum. Ama en ucuzunu da bulmaya çalışıyorum. En az 950 liraya buldum. Çift fan, tek fan fark etmez. Gaming modeli, Aero modeli fark etmez. Çin'den almayacağım. (AliExpress, Banggood, Gearbest gibi). Şimdiden teşekkürler.

En ucuzunu alacağım diye kalitesiz bir şey alma, 100-200 fazla ver kendini az çok kanıtlamış markaların GTX 1050 Ti'sini al.

En ucuzunu alacağım diye kalitesiz bir şey alma, 100-200 fazla ver kendini az çok kanıtlamış markaların GTX 1050 Ti'sini al.
Zaten fiyatını haketmeyen kartın bir de lüksüne mi kaçsın? İstisnalar hariç hangisi en ucuzsa o alınmalı.

Webdenal'da Asus Phoenix modelini biliyorum 964₺'ye, daha da ucuzunu bilmiyorum. 950₺'ye bulduğunu iyi değerlendir, fiyatı artabilir. Linkini atarsan iyi olur.

Bu olaya da ayrı bir sinir oluyorum. Fiyatını hak etmeyen kart ne demektir? Yurt dışında dolar bazında baktığımız da o kadar da pahalı kartlar değil. Türk Lirası değersiz diye karta fiyatını hak etmiyor demek saçmalık. Ayrıca kalitesiz marka alma dememin sebebi zamanında kendi yaptığım hatadan kaynaklı. Kimi markalarda hatalı ürün 100'de 1 çıkar kimisinde 50'de 1. Dolayısı ile ne gerek var 100-200 lira için şans faktörünü devreye sokmaya. Yani tercih kendisinin tabi ki, ama bence ASUS, MSI gibi markalardan şaşmadan en uygun fiyatlı olanını al derim.

Çift fanı ben bu kartta gereksiz buluyorum. Çünkü çok rahat soğutuyor. Kullanırken de kartın ömrünü bitirene kadar kullanacağım. 2. El satmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…