adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #21 Zaten BİMCELL Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor yani Türk Telekom'un çekdiği yerde BİMCELL de çeker.
Zaten BİMCELL Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor yani Türk Telekom'un çekdiği yerde BİMCELL de çeker.
X XdSaga Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #22 AsdAsLAYEr dedi: Beni de bir annem babamı arar onlarda nadiren zaten. Genişletmek için tıkla... Onlarda aramıyor vallahi eski bir telefonum var onunla takılıyorum işte soygun ya bu fiyatlar. adoyad dedi: Zaten BİMCELL Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor yani Türk Telekom'un çekdiği yerde BİMCELL de çeker. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm. emircanunlts dedi: 27 GB, 1000 dk, 1000 SMS'e 70 TL veriyorum, Türk Telekom kullanıyorum. Uzun süreli müşteri olursanız, böyle özel teklifler alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam aradılar 120 TL'ye 12 GB 1000 DK 1000 SMS dediler pahalı değil mi ya. Son düzenleme: 17 Şubat 2023
AsdAsLAYEr dedi: Beni de bir annem babamı arar onlarda nadiren zaten. Genişletmek için tıkla... Onlarda aramıyor vallahi eski bir telefonum var onunla takılıyorum işte soygun ya bu fiyatlar. adoyad dedi: Zaten BİMCELL Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor yani Türk Telekom'un çekdiği yerde BİMCELL de çeker. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm. emircanunlts dedi: 27 GB, 1000 dk, 1000 SMS'e 70 TL veriyorum, Türk Telekom kullanıyorum. Uzun süreli müşteri olursanız, böyle özel teklifler alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam aradılar 120 TL'ye 12 GB 1000 DK 1000 SMS dediler pahalı değil mi ya.
dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 17 Şubat 2023 #23 XdSaga dedi: Onlarda aramıyor vallahi eski bir telefonum var onunla takılıyorum işte soygun ya bu fiyatlar. Bende öyle düşündüm. Hocam aradılar 120 TL'ye 12 GB 1000 DK 1000 SMS dediler pahalı değil mi ya. Genişletmek için tıkla... Hala pahalı bence arayıp tekrardan vazgeçmek istiyorum vb demeye çalışın onlar teklif versin size.
XdSaga dedi: Onlarda aramıyor vallahi eski bir telefonum var onunla takılıyorum işte soygun ya bu fiyatlar. Bende öyle düşündüm. Hocam aradılar 120 TL'ye 12 GB 1000 DK 1000 SMS dediler pahalı değil mi ya. Genişletmek için tıkla... Hala pahalı bence arayıp tekrardan vazgeçmek istiyorum vb demeye çalışın onlar teklif versin size.
X XdSaga Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #24 dorukturco dedi: Hala pahalı bence arayıp tekrardan vazgeçmek istiyorum vb demeye çalışın onlar teklif versin size. Genişletmek için tıkla... Dedim ki ben düşüneceğim dedim eğer tekrar ararlarsa vazgeçeceğim.
dorukturco dedi: Hala pahalı bence arayıp tekrardan vazgeçmek istiyorum vb demeye çalışın onlar teklif versin size. Genişletmek için tıkla... Dedim ki ben düşüneceğim dedim eğer tekrar ararlarsa vazgeçeceğim.