S Serhan Ekmekçi Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2014 #11 KVP Mahmut dedi: Bu işlemcinin içinde birde ekran kartı var ve bu ekran kartı AMD RADEON R7 250 işlemci ise a10 serisinin en son çıkan işlemcisi bu ikili düşük bütçeli sistemler için ideal. Genişletmek için tıkla... Apu teknolojisini biliyorum peki bunun içindeki apu devresi ile nekadar performans alabilirim testleri varmı?
KVP Mahmut dedi: Bu işlemcinin içinde birde ekran kartı var ve bu ekran kartı AMD RADEON R7 250 işlemci ise a10 serisinin en son çıkan işlemcisi bu ikili düşük bütçeli sistemler için ideal. Genişletmek için tıkla... Apu teknolojisini biliyorum peki bunun içindeki apu devresi ile nekadar performans alabilirim testleri varmı?
Furkan Serdar Hectopat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2014 #12 1050 tl ye alınabilecek en iyi sistem lerden birisi. 1050 tl ye performans bekleme.
KVP Mahmut Hectopat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2014 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyur crysis 3 testini buldum ve bu oyunu oynatıyorsa tüm oyunları lowda oynarsın demektir. Ac unity'yi açmaz bir tek oda optimizasyon sorunlu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyur crysis 3 testini buldum ve bu oyunu oynatıyorsa tüm oyunları lowda oynarsın demektir. Ac unity'yi açmaz bir tek oda optimizasyon sorunlu.
S Serhan Ekmekçi Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2014 #14 KVP Mahmut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyur crysis 3 testini buldum ve bu oyunu oynatıyorsa tüm oyunları lowda oynarsın demektir. Ac unity'yi açmaz bir tek oda optimizasyon sorunlu. Genişletmek için tıkla... Peki gayet başarılıymış sanırım peki bu sistem hafta sonu indirimiyle ne kadar olur tahmininizce ?
KVP Mahmut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyur crysis 3 testini buldum ve bu oyunu oynatıyorsa tüm oyunları lowda oynarsın demektir. Ac unity'yi açmaz bir tek oda optimizasyon sorunlu. Genişletmek için tıkla... Peki gayet başarılıymış sanırım peki bu sistem hafta sonu indirimiyle ne kadar olur tahmininizce ?
KVP Mahmut Hectopat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2014 #15 Bu fiyat zaten avantajlı fiyatı. Hafta sonu bu fiyata alabilirsiniz.