nevermind8
Hectopat
Bilgisayarımdan çoğu oyunu oynayamıyorum. PS4'e de 4000 TL çok geliyor. Nasıl bulabilirim? 2. el olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımdan çoğu oyunu oynayamıyorum. PS4'e de 4000 TL çok geliyor. Nasıl bulabilirim? 2. el olabilir.
PC toplayabilirsiniz veya 2. el olarak Sahibinden'e bakabilirsiniz ama dikkatli olun, bu devirde dolandiricilarda çok var.Bilgisayarımdan çoğu oyunu oynayamıyorum. PS4'e de 4000 TL çok geliyor. Nasıl bulabilirim? 2. el olabilir.
Ben çok değil 2.5 ay önce 1500TL'ye Xbox One S aldım fiyatları çok yukarı çektiler fiyatlar düşebilir aceleniz varsa 2. el alın.
Hocam ilanda 1600 TL falan var ama çoğu güncel değil. Konuştuğun zaman fazla para istiyorlar. En az 3000 TL'yi gözden çıkarmanız lazım.
Ps 5 7000 8000 belki 10000 olacağı için hiç sanmıyorumPs 5 çıkınca biraz düşecektir fiyatlar.
Ben çok değil 2.5 ay önce 1500TL'ye Xbox One S aldım fiyatları çok yukarı çektiler fiyatlar düşebilir aceleniz varsa 2. el alın.
Hocam ilanda 1600 TL falan var ama çoğu güncel değil. Konuştuğun zaman fazla para istiyorlar. En az 3000 TL'yi gözden çıkarmanız lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.