En ucuz PS4 Slim nasıl alabilirim?

Ben çok değil 2.5 ay önce 1500TL'ye Xbox One S aldım fiyatları çok yukarı çektiler fiyatlar düşebilir aceleniz varsa 2. el alın.

Ben çok değil 2.5 ay önce 1500TL'ye Xbox One S aldım fiyatları çok yukarı çektiler fiyatlar düşebilir aceleniz varsa 2. el alın.

Xbox ın ikinci elide ucuz ya ocak ayında 500 600 liraya satılıyordu ülkemizde değeri bilinmiyor bu ürünün

Hocam ilanda 1600 TL falan var ama çoğu güncel değil. Konuştuğun zaman fazla para istiyorlar. En az 3000 TL'yi gözden çıkarmanız lazım.

Hocam ilanda 1600 TL falan var ama çoğu güncel değil. Konuştuğun zaman fazla para istiyorlar. En az 3000 TL'yi gözden çıkarmanız lazım.

3000 liraya oyunsuz ve garantisiz alınmaması lazım. Biraz beklesinler ben Last of Us 2'yi oynadıktan sonra satacağım birçok insan satabilir o oyunu bekliyorum ben.
Ps 5 çıkınca biraz düşecektir fiyatlar.
Ps 5 7000 8000 belki 10000 olacağı için hiç sanmıyorum

Bende araştırdım Xbox One S almak şu an daha daha mantıklı 2. el 1500 TL'ye kadar düşüyor

Anladım Xbox One S alırım artık

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı