dorukafon Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #1 En ucuz RGB Blue Switch mekanik klavye önerisi verir misiniz? Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2021
En ucuz RGB Blue Switch mekanik klavye önerisi verir misiniz? Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 22 Ekim 2021 #2 FPS oynuyorsan Red Switch daha mantıklı.
clark kent Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 158 Çözümler 1 22 Ekim 2021 #3 dorukafon dedi: En ucuz RGB Blue Switch mekanik klavye önerisi verir misiniz? Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Lenovo Legion K500 önerebilirim klavye İngilizce sadece ben tuşlara genelde bakmadan yazdığım için benim için problem yaratmıyor sizi bilemem tabii.
dorukafon dedi: En ucuz RGB Blue Switch mekanik klavye önerisi verir misiniz? Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Lenovo Legion K500 önerebilirim klavye İngilizce sadece ben tuşlara genelde bakmadan yazdığım için benim için problem yaratmıyor sizi bilemem tabii.