En ucuz Valorant point nereden alınır?

Genesyss

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ilk olarak konuyu yanlış yazdım çünkü buna ilgili en yakın konu buydu en ucuz Valorant point (VP) nereden alabilirim? Bütçe 55 TL.
Bir de en ucuz silah skinlerini ne zaman alabilirim en büyük indirimler ne zaman oluyor Valorant'ta?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta içinde oyuna gece marketi gelecek. Bazen 1775VP olan skinler 800-900 VP'lere kadar düşebiliyor.
En ucuz VP nerede tam olarak bilmiyorum.

Razergolddan alabilirsin hızlı ve guvenlidir.

Şu anda N11 üzerinde indirim var. Buradan bakabilirsiniz. 55TL ile 740 VP alabilirsiniz sanırsam. 7 Nisanda oyuna gece pazarı eklenecek orada uygun skinler düşebilir. Fakat güzel skin düşeceği garanti değil. Bir de az daha ekleme yapmanız gerekebilir. 900 VP'ye de skin düşebiliyor. 1200-1400'lere de tamamen şansınıza bağlı. Ayrıca üzerine 20 lira daha ekleyip 740+295 VP alarak Battle Pas'te alabilirsiniz.

Kanka daha fazla ekleyemem ama sağ ol şimdi bakacağım.

Razergolddan alabilirsin hızlı ve guvenlidir.

Tamam kankam orataya hemen bakıp alacağım.

Peki tam olarak hangi gün ve saat kaçta başlıyor.

Hemen bakıyorum.

7 Nisanda gelecek sabahında gelir diye düşünüyorum. Razer Gold iyi fiyatlar verebiliyor son fiyatlarına bakmadım. Ama N11 daha uygun sanki ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…