Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #11 Dyrothbrk dedi: Hocam nasıl buldunuz fiyatlari. Genişletmek için tıkla... Pahalı ya. wosvos72 dedi: 7 Nisanda gelecek sabahında gelir diye düşünüyorum. Razer Gold iyi fiyatlar verebiliyor son fiyatlarına bakmadım. Ama N11 daha uygun sanki ama. Genişletmek için tıkla... Aynen N11 daha ucuz. wosvos72 dedi: 7 Nisanda gelecek sabahında gelir diye düşünüyorum. Razer Gold iyi fiyatlar verebiliyor son fiyatlarına bakmadım. Ama N11 daha uygun sanki ama. Genişletmek için tıkla... N11 daha ucuz. Arkadaşlar tam 870 VP alacağım bu VP ye skin gelir değil mi? Ne alınır 870 vp ye. Son düzenleme: 1 Nisan 2022
Dyrothbrk dedi: Hocam nasıl buldunuz fiyatlari. Genişletmek için tıkla... Pahalı ya. wosvos72 dedi: 7 Nisanda gelecek sabahında gelir diye düşünüyorum. Razer Gold iyi fiyatlar verebiliyor son fiyatlarına bakmadım. Ama N11 daha uygun sanki ama. Genişletmek için tıkla... Aynen N11 daha ucuz. wosvos72 dedi: 7 Nisanda gelecek sabahında gelir diye düşünüyorum. Razer Gold iyi fiyatlar verebiliyor son fiyatlarına bakmadım. Ama N11 daha uygun sanki ama. Genişletmek için tıkla... N11 daha ucuz. Arkadaşlar tam 870 VP alacağım bu VP ye skin gelir değil mi? Ne alınır 870 vp ye.
wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 935 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 1 Nisan 2022 #12 Genesyss dedi: Pahalı ya. Aynen N11 daha ucuz. N11 daha ucuz. Arkadaşlar tam 870 VP alacağım bu VP ye skin gelir değil mi? Ne alınır 870 VP ye. Genişletmek için tıkla... Biraz şans işi 50 vpye kadar Riot'tan istenebiliyor eksik olması halinde ama kesin gelme şansı yok.
Genesyss dedi: Pahalı ya. Aynen N11 daha ucuz. N11 daha ucuz. Arkadaşlar tam 870 VP alacağım bu VP ye skin gelir değil mi? Ne alınır 870 VP ye. Genişletmek için tıkla... Biraz şans işi 50 vpye kadar Riot'tan istenebiliyor eksik olması halinde ama kesin gelme şansı yok.
Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #13 wosvos72 dedi: Biraz şans işi 50 vpye kadar Riot'tan istenebiliyor eksik olması halinde ama kesin gelme şansı. Genişletmek için tıkla... Hmm tamam sağ olun şimdi N11 üzerinden alıyorum hepinize çok teşekkürler hala sizler gibi ilgili insanların olması güzel.
wosvos72 dedi: Biraz şans işi 50 vpye kadar Riot'tan istenebiliyor eksik olması halinde ama kesin gelme şansı. Genişletmek için tıkla... Hmm tamam sağ olun şimdi N11 üzerinden alıyorum hepinize çok teşekkürler hala sizler gibi ilgili insanların olması güzel.