Gamepower ogreEn ucuz ve kaliteli mekanik klavye önerisi yaparsanız sevinirim.
Gamepower Ogre.
İyi değil demeyelim de fena değil diyelim.Gamepower iyi bir marka değil ya.
İyi değil demeyelim de fena değil diyelim.
Öyle ancak ogre fiyatına göre çok iyi.
1200TL'yi Gamepower klavyeye vereceğime ısınmak için ateşte yaksam daha faydalı. 300TL fazlaya Akko Tokyo ve Horizon varken niye Gamepower'a vereyim? Hotswap değil, dandik Outemu blue, düz dandik ABS keycap, sadece kablolu. Akko'da Akko anahtarlar, PBT keycaps, kablolu-kablosuz modu, ses modları var.İyi değil demeyelim de fena değil diyelim.
ancak ogre fiyatına göre çok iyi.
600-700tl klavye.Bende overlord modelini kullanıyorum kablosunda sorun yaşamaya başladım bazı tuşlar tekliyor. Geçende kulaklığını almıştım çok dip ses vardı iade ettim pek memnum değilim yani sadece kasası güzel Dark side modeli var. Ogre güzel gibiydi bütçe yetmediği için alamamıştım belki iyidir ama ben tercih etmem.
650-700.Kaç paran var?
Bu bütçe düzgün bir mekanik için yeterli değil. TR bulamazsınız zaten. Yurt dışında da Dierya DK61 tarzı klavyeler olabilir. Ama bahsi geçen modeli VS. pek bilmiyorum. Kullananlara sorabilirsiniz.600-700tl klavye.
650-700.
600-700TL klavye.
650-700.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.