En ucuz Windows 11 key nereden alınır?

Samet1509

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL I5 11400F - ASUS DUAL RX6600 8G - PRIME H510M-K - Kingston 500GB SSD - 16GB
RAM
16
Ekran kartı
Rx 6600
İşlemci
i5 11400f
2 sorum var. 1 Windows 11'e geçilir mi? 2 geçilirse de en ucuz nereden Retail key alırım?

Retail keyler de pahalandı ama en ucuz key olarak jetlisansı söyleyebilirim. Retail değil tabii.

2 sorum var. 1 Windows 11'e geçilir mi? 2 geçilirse de en ucuz nereden Retail key alırım?

Softexen öneririm, 2 adet key aldım Retail bir sıkıntı yok, akşam sipariş etmiştim sabah mailime gelmişti, ben 3TL'ye almıştım, 2. keyide 20TL'ye şu anda ne kadar oldu fikrim yok.

Geçilir. Anakartınız nedir? Belkj anakartta retail key gömülüdür.

Anakartınızda win 11 ready. Yani format atarsanız kendiliğinden lisanslanacaktır. Almanıza gerek yok.

Windows sürümleri arasında Fiyat farkı olan sitelerde Windows 10 Lisans anahtarını alabilirsiniz Windows 11'de sorunsuz çalışıyor.

Ben sağlam lisansta fiyat farkı bulunduğu için Windows 10 Pro Retail ürün anahtarı almıştım Windows 11 kurulum ekranında keyi girdim ve sorunsuz çalıştı sorunsuz olarak da kullanıyorum.

Sağ olun hocam bilgi için.

Ben hala Windows 10 kullanıyorum sistemim kötü olduğu için şu anlık geçmiyorum, sizin sisteminiz güzel geçebilirsiniz.

Sağ olun geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…