En ucuz Windows 8.1 key nereden alınır?

Hocam Pentium 4 64 bit Windows 7'den fazlasını desteklemiyor 8.1'i sadece 32 bit kullanırsınız.
Pentium 4 650
Atı Radeon x1050 256 MB
3 GB Ram ve HDD ile Windows 7 bile kasiyordu bende. Geçen seneye kadar ana sistemimdi. Windows Vista Extended kernel kullanıyordum onu öneririm.
Hocam ben hem windows 8.1, 64 bit,hem de windows 7 64 bit i sorunsuz kullandım kasma donma olmadan.

Sizce Windows 10 kullanılır mı bu sistemde? Dediğim gibi 8.1 64 Bit kasma donma olmadan çalışıyordu. Windows 10 32 Bit kursam olur mu? Hazır elimde keyde var.
Tabii ki kullanmamalısınız hocam. Belki SSD alırsanız bir ihtimal. Gerçi Windows 2004 sürümünde akıcı bir şekilde hdd ile kullanmıştım ben.

Tabii ki kullanmamalısınız hocam. Belki SSD alırsanız bir ihtimal. Gerçi Windows 2004 sürümünde akıcı bir şekilde HDD ile kullanmıştım ben.

Yeni sürümler eski sürümlere oranla daha fazla disk ve RAM kullanımına sahip, şahsen Windows 10 için SSD ve RAM takviyesi öneririm. Sistemin bu durumuyla 32 Bit Windows 8.1 kullanmanız daha hayırlı olacaktır. Windows 8.1, metro uygulamaları ve OneDrive temizlendiğinde fazlasıyla akıcı. Veya en iyisi Linux dağıtımlarına yönelin. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı