Y.Bilgin Kilopat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #11 Hiroo dedi: İnternetten 40 50TL fiyata hesap alın. Aldığınız hesaptaki Game Pass kendi Xbox hesabınıza aktarılabiliyor EA Play ve Ubisoft oyunları dışında sıkıntısız kullanırsınız her oyunu. Genişletmek için tıkla... nasıl aktarılıyor hocam
Hiroo dedi: İnternetten 40 50TL fiyata hesap alın. Aldığınız hesaptaki Game Pass kendi Xbox hesabınıza aktarılabiliyor EA Play ve Ubisoft oyunları dışında sıkıntısız kullanırsınız her oyunu. Genişletmek için tıkla... nasıl aktarılıyor hocam
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 5 13 Ekim 2024 #12 Y.Bilgin dedi: nasıl aktarılıyor hocam Genişletmek için tıkla... Xbox: PC Gamepass aynı hesaptan 2 kişi nasıl online oyun oynayabilir? Herkes bunun yapılabileceğini yazmış ancak ben mantığı anlayamadım, yardımcı olabilir misiniz? www.technopat.net
Y.Bilgin dedi: nasıl aktarılıyor hocam Genişletmek için tıkla... Xbox: PC Gamepass aynı hesaptan 2 kişi nasıl online oyun oynayabilir? Herkes bunun yapılabileceğini yazmış ancak ben mantığı anlayamadım, yardımcı olabilir misiniz? www.technopat.net
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 14 Ekim 2024 #13 Y.Bilgin dedi: nasıl aktarılıyor hocam Genişletmek için tıkla... Satın aldığınız hesap ile Microsoft oturumu açın. Üyelik satın almadığınız hesapla Xbox App oturumu açın. Hepsi bu kadar Sizin hesap sanki üyelik alınmış gibi olacak.
Y.Bilgin dedi: nasıl aktarılıyor hocam Genişletmek için tıkla... Satın aldığınız hesap ile Microsoft oturumu açın. Üyelik satın almadığınız hesapla Xbox App oturumu açın. Hepsi bu kadar Sizin hesap sanki üyelik alınmış gibi olacak.
Turkbeyy Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 8 7 Aralık 2024 #14 Ruindry dedi: 40tlye almıştım EA play ve Ubisoft oyunları hariç hepsine kendi hesabımdan giriş sağlayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... peki oradan ucuza alınan hesaplarla geforce now a bağlanılıp oynanıyor mu?
Ruindry dedi: 40tlye almıştım EA play ve Ubisoft oyunları hariç hepsine kendi hesabımdan giriş sağlayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... peki oradan ucuza alınan hesaplarla geforce now a bağlanılıp oynanıyor mu?