En ucuz Xinput destekli gamepad önerisi

zelax

Hectopat
Daha fazla  
Laptop'a bağlayıp FIFA22 oynayabileceğim en ucuz gamepad önerisi alabilir miyim? Bir de teyit ettiğime göre Xinput destekli olması gerekiyormuş bunu da dikkate alıp öneri yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende DualShock 4 var. İkinci oyuncu için en ucuz yollu 120-130 lira civarında bir gamepad aldık. X360CE uygulaması ile DualShock kadar iyi oynuyoruz. Trigger tuşu (L2-R2) sadece basmatik. İsterseniz piyasadaki en ucuz gamepad'i alabilirsiniz programla hallediliyor.

Daha düşük fiyat olarak şunu görmüştüm fakat işe yarar mı bu? Ömürlük bir şey aramıyorum aslında daha uyguna varsa bile olur sadece çalışsın yeterli.

Bende DualShock 4 var. İkinci oyuncu için en ucuz yollu 120-130 lira civarında bir gamepad aldık. X360CE uygulaması ile DualShock kadar iyi oynuyoruz. Trigger tuşu (L2-R2) sadece basmatik. İsterseniz piyasadaki en ucuz gamepad'i alabilirsiniz programla hallediliyor.
Hocam bende de Wonderboy un gamepadi var dediğiniz gibi x360ce uygulamasını indirip ayarladım fakat çalışmıyor.

Daha düşük fiyat olarak şunu görmüştüm fakat işe yarar mı bu? Ömürlük bir şey aramıyorum aslında daha uyguna varsa bile olur sadece çalışsın yeterli.

Hocam bende de wonderboy un gamepadi var dediğiniz gibi X360CE uygulamasını indirip ayarladım fakat çalışmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam linkteki adımları yaparsanız çalışacaktır. Bu video kadar açık ve net anlatan yoktur sanırım. Bende programı anlamadığım için kol çalışmıyor sanmıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam linkteki adımları yaparsanız çalışacaktır. Bu video kadar açık ve net anlatan yoktur sanırım. Bende programı anlamadığım için kol çalışmıyor sanmıştım.

Evet arkadaş çok açıklayıcı anlatıyor aynısını yaptım fakat oyun içinde çalışsa da oyun başlarken ve menülerde fare ile yönetmem gerekiyor. Maç içindeki bölümleri de mouse, klavye veya gamepad ile geçemiyorum.

Katılmakta artırmaktayım paraya kıyıp F310 almak en iyisi F310 alınacak en iyi kol diyebilirim hem ucuz hem de güzel. Ciddi şekilde bakarsan en dandik kolların bile 200 TL civarında olduğunu görürsün. Bence artır F310 al.
F310 fiyat performans 589 TL
İlla ucuz diyorsan tıkla 300 TL
Ayrıca F310'da directınput ve Xinput desteği var.

Evet katılıyorum, bütçe arttırılıp F310 alması en doğrusu. O bütçeden aşağısı dandik, oyuncak kol gibi malzemelere sahipler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı