En ucuza 4090'lı sistem önerisi

4090 yaklaşık 55 bin TL diye biliyorum. i3 işlemci 2 GB RAM alsan 6 GB 4090 da var RAM 8 GB eder 1 tane fan al 4090 da bir ton var zaten monitör 3 bin TL'lik alsan AliExpress'ten dandik kasa al bir de en ucuz anakartı aldın mı 60 bin TL'ye hepsini alırsın.

Zaten MacBook Pro yazıyor profilinde onu beğenmeyip yeni alıyorsan zenginsindir en pahalı sistemi yapabilirsin.

Adamakıllı bir şey için minimum 70k ayrılmalı benim fikrimce.

En ucuz dedim de i3'lük bir ucuzluk da değildi benim kastettiğim. Darboğaz olmasın diye belirtmiştim. Şöyle düzelteyim, "4090'ın tam potansiyelini kullanabileceğim en ucuz sistem."

Adamakıllı bir şey için minimum 70k ayrılmalı benim fikrimce.

Yanlış anlamayın. Aklımda bir fikir oluşsun diye bu konuyu açtım, konu kirliliği olduysa affola. Malum, çerez parası değil sonuçta. Teşekkürler.

Zaten MacBook Pro yazıyor profilinde onu beğenmeyip yeni alıyorsan zenginsindir en pahalı sistemi yapabilirsin.

Beğenmemelik bir durum yok. MacBook Pro benim şu anki iş bilgisayarım. Oyun vs. oynayamıyorum. Böyle bir düşünce geldi aklıma. Ne kadara mâl olacak diye aklımda bir fikir oluşsun diye size sordum. Yoksa memnunum MacBook'tan.

Kardeş sende MacBook Pro varsa ve 4090 alacak kadar para varsa İtopya bilgisayara git bir miktar para verirsen onlar sana güzelim sistem dizerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…