4090 yaklaşık 55 bin TL diye biliyorum. i3 işlemci 2 GB RAM alsan 6 GB 4090 da var RAM 8 GB eder 1 tane fan al 4090 da bir ton var zaten monitör 3 bin TL'lik alsan AliExpress'ten dandik kasa al bir de en ucuz anakartı aldın mı 60 bin TL'ye hepsini alırsın.
Zaten MacBook Pro yazıyor profilinde onu beğenmeyip yeni alıyorsan zenginsindir en pahalı sistemi yapabilirsin.
4090 yaklaşık 55 bin TL diye biliyorum. i3 işlemci 2 GB RAM alsan 6 GB 4090 da var RAM 8 GB eder 1 tane fan al 4090 da bir ton var zaten monitör 60 Hz yeterlidir AliExpress'ten dandik kasa al bir de en ucuz anakartı aldın mı 58 bin TL'ye hepsini alırsın.
En ucuz dedim de i3'lük bir ucuzluk da değildi benim kastettiğim. Darboğaz olmasın diye belirtmiştim. Şöyle düzelteyim, "4090'ın tam potansiyelini kullanabileceğim en ucuz sistem."
Beğenmemelik bir durum yok. MacBook Pro benim şu anki iş bilgisayarım. Oyun vs. oynayamıyorum. Böyle bir düşünce geldi aklıma. Ne kadara mâl olacak diye aklımda bir fikir oluşsun diye size sordum. Yoksa memnunum MacBook'tan.
55 karta verdik. CPU, PSU derken 65'i çok geçer diye düşünüyorum. Pek açık olamadım galiba ucuzluk konusunda bir de. Darboğaz olmadan, 4K'da kartın potansiyelini tam kullanabileceğim bir sistem istiyorum.