En ucuza 4090'lı sistem önerisi

55 karta verdik. CPU, PSU derken 65'i çok geçer diye düşünüyorum. Pek açık olamadım galiba ucuzluk konusunda bir de. Darboğaz olmadan, 4K'da kartın potansiyelini tam kullanabileceğim bir sistem istiyorum.
55k vermene gerek yok.

Bugün her mesajıma ters dönüyorlar. Kardeşim 60k bilgisayarın varsa zenginsin bu kadar.

Daha fazla tartışmayacağım seninle. Laptop zenginlik göstergesi değildir. Amerika'da asgari ücretli bile sahip olabiliyor. 60k'ya yakın bile değil fiyatı ayrıca. MacBook sahibi olduğum için paramın hesabını yapmayacak mıyım?

Amerikada asgari ücretle elraenn pc si bile toplarsın

M2 Pro bu. Bak bakayım bende M2 Pro mu varmış? Daha fazla mesaj kalabalığı yapma lütfen, rica ediyorum. Param vardı, aldım. Şu anda da böyle olmasını istiyorum. Daha fazla lafa gerek yok.

@mustaine hocam niye ısrarla cevap veriyorsunuz? Belli ki yaşı küçük tamam diyip geçin kurduğu cümlelerden belli zaten -15 olduğu
Sorunuza gelecek olursak tahminimce
60-70k bandında bir harcama yaparsınız gibi.

@mustaine Hocam niye ısrarla cevap veriyorsunuz?
Sorunuza gelecek olursak tahminimce
60-70k bandında bir harcama yaparsınız gibi.

Ben de bilmiyorum hocam. Anlık boşluğuma geldi diyelim. Bilgilendirme için teşekkürler. Görünen o ki 75'i falan bulacak monitörle beraber.

Ben de bilmiyorum hocam. Anlık boşluğuma geldi diyelim. Bilgilendirme için teşekkürler. Görünen o ki 75'i falan bulacak monitörle beraber.
Ortalama 60-65 bin arasına orta segment parçalarla 4090lı bir sistem toplanabilir. 4k ve 144hz monitöru de işin içine katarsak 75'ten aşağısı dediğiniz gibi zor gözüküyor. Farklı bir konu açıp, sistem tavsiyesi isterseniz burada ki arkadaşlar yardımcı oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…