AyxAyaz Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #1 GTA V almayı düşündüm ve en uyguna en güvenilir hangi siteden key alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2025
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.964 Çözümler 45 9 Kasım 2025 #2 Keyler pahalıya gelir steam veya epic gamesten alabilirsiniz.
AyxAyaz Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #3 ORGANIZE dedi: Keyler pahalıya gelir Steam veya Epic Games'ten alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Keyler galiba daha ucuza geliyor baktığıma göre.
ORGANIZE dedi: Keyler pahalıya gelir Steam veya Epic Games'ten alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Keyler galiba daha ucuza geliyor baktığıma göre.
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 914 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #4 AyxAyaz dedi: GTA V almayı düşündüm ve en uyguna en güvenilir hangi siteden key alabilirim? Genişletmek için tıkla... Bence paylaşımlı hesap daha mantıklı. Kinguin gibi siteler güvenli diyorlardı genede key için.
AyxAyaz dedi: GTA V almayı düşündüm ve en uyguna en güvenilir hangi siteden key alabilirim? Genişletmek için tıkla... Bence paylaşımlı hesap daha mantıklı. Kinguin gibi siteler güvenli diyorlardı genede key için.
AyxAyaz Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #5 lostchanceee dedi: Bence paylaşımlı hesap daha mantıklı. Kinguin gibi siteler güvenli diyorlardı gene de key için. Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı hesapları gördüm de kendi hesabıma almak istiyorum.
lostchanceee dedi: Bence paylaşımlı hesap daha mantıklı. Kinguin gibi siteler güvenli diyorlardı gene de key için. Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı hesapları gördüm de kendi hesabıma almak istiyorum.
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 914 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #6 AyxAyaz dedi: Paylaşımlı hesapları gördüm de kendi hesabıma almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kinguinde keyler vardı.
AyxAyaz dedi: Paylaşımlı hesapları gördüm de kendi hesabıma almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kinguinde keyler vardı.