En ucuza Hackintosh yapılabilecek laptop

Bütçe
2500

453482

Kilopat
Makaleler
17
Yer
Türkiye, Ankara
Merhaba,

Bir ara Hackintosh yapıp cihazları satmayı düşünüyordum. Şimdi onu gerçekleştirmek istiyorum. Ama satılmaz diye ucuz bir şey alıp satmak istiyorum. Çünkü cihazın elimde patlama ihtimali yüksek. Patlarsa en azından ucuza patlasın. Zaten satamazsam Windows kurup satarım büyük ihtimalle. Bütçeyi belirttim gözükmesi lazım. Gözükmüyorsa yazadabilirim. Sıkıntı olmaz. Marka ve ikinci el gibi şeyler fark etmez. Sadece fiyat aralığında olsun çok iyi olur.

2.500 TL bütçe ile zor. Üstelik alıp Hackintosh yapıp satmak istiyorsun. Hackintosh için alıcı bulabileceğini sanmıyorum. Garanti yok, sorunlarını çözmek zahmet gerektiriyor. Satsan bile o kadar kişinin geri dönüşünün altından kalkabilecek misin?

2.500 TL bütçe ile zor. Üstelik alıp Hackintosh yapıp satmak istiyorsun. Hackintosh için alıcı bulabileceğini sanmıyorum. Garanti yok, sorunlarını çözmek zahmet gerektiriyor. Satsan bile o kadar kişinin geri dönüşünün altından kalkabilecek misin?
Yani sanırım. Ama yani illaki başımın etini yiyecek kişiler olacaktır. "Güncelleme olmuyor." "Sistemi nasıl açacağım ?" gibi şeyler olacak sanırım. Yani altından kalkabilirim sanırım. Ama evet yani 2500 TL'ye bende alabileceğimi sanmıyorum.
O bütçede alıcağın Windows tabanlı laptoptan çok bir şey bekleme o paraya MacBook al derim 2011 model falan.
Yani yaparsam illaki kar etmem lazım. Ama zaten parçalarını alıp bakımını yaptıktan sonra zarara bile girebilirim. Çünkü nedense MacBook'un parçaları ayrı bir pahalı. Ondan dolayı şuanlık MacBook satmak kısmında değilim.

Yani sanırım. Ama yani illaki başımın etini yiyecek kişiler olacaktır. "güncelleme olmuyor." "sistemi nasıl açacağım?" gibi şeyler olacak sanırım. Yani altından kalkabilirim sanırım. Ama evet yani 2500 TL'ye bende alabileceğimi sanmıyorum.

Yani yaparsam illaki kar etmem lazım. Ama zaten parçalarını alıp bakımını yaptıktan sonra zarara bile girebilirim. Çünkü nedense MacBook'un parçaları ayrı bir pahalı. Ondan dolayı şu anlık MacBook satmak kısmında değilim.

MacBook kasa kalitesi olarak 2500TL bandındaki laptoplardan daha iyi alüminyum kasası var plastik değil de tabii size kalmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı