Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 3 Nisan 2021 #11 sens4k dedi: Bu set için stand. DFGT'yi sıfır bulamazsınız, 2. elleri 800 1000 arasında. Genişletmek için tıkla... Evet, stand olduğunu sonradan fark ettim. Hatta niye bu kadar ucuz dedim. Peki ikinci el sıkıntı çıkarır mı? Ne kadar sağlam bi ürün?
sens4k dedi: Bu set için stand. DFGT'yi sıfır bulamazsınız, 2. elleri 800 1000 arasında. Genişletmek için tıkla... Evet, stand olduğunu sonradan fark ettim. Hatta niye bu kadar ucuz dedim. Peki ikinci el sıkıntı çıkarır mı? Ne kadar sağlam bi ürün?
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 3 Nisan 2021 #12 Darth.Vader dedi: Evet, stand olduğunu sonradan fark ettim. Hatta niye bu kadar ucuz dedim. Peki ikinci el sıkıntı çıkarır mı? Ne kadar sağlam bi ürün? Genişletmek için tıkla... Genelde masaya sabitlenen kısmının kırıldığını görmüştüm hocam ilanlarda, biraz nazik davranmak gerek o bölgelere.
Darth.Vader dedi: Evet, stand olduğunu sonradan fark ettim. Hatta niye bu kadar ucuz dedim. Peki ikinci el sıkıntı çıkarır mı? Ne kadar sağlam bi ürün? Genişletmek için tıkla... Genelde masaya sabitlenen kısmının kırıldığını görmüştüm hocam ilanlarda, biraz nazik davranmak gerek o bölgelere.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 3 Nisan 2021 #13 Sizce sıfır olarak bu direksiyon seti tercih edilebilir mi?
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 3 Nisan 2021 #14 Darth.Vader dedi: Sizce sıfır olarak bu direksiyon seti tercih edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Force Feedback’i yoktu sanırım, ben olsam tercih etmezdim. İkinci el DFGT daha iyi olacaktır.
Darth.Vader dedi: Sizce sıfır olarak bu direksiyon seti tercih edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Force Feedback’i yoktu sanırım, ben olsam tercih etmezdim. İkinci el DFGT daha iyi olacaktır.