En üst yetkiye sahip kullanıcı nasıl oluşturulur?

ArmlessHere

Hectopat
Yer
Aydın Kuşadası, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen™ 5 3600 3.6ghz (Turbo 4.2ghz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache
AMD SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Asrock A520M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX
MLD M300 500GB NVME 2280 Gen3 M.2 SSD
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache
Meslek
Öğrenci - (Yazılım Öğreniyor.)
RAM
16 GB DDR4 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
MLD 500 GB M2 NVME
Ekran kartı
AMD RX 5700 XT Sapphire Nitro+ 8 GB
Anakart
Asrock A520M - HDV
İşlemci
AMD RYZEN 5 2600
Herkese merhaba, forumcular!
Benim şu konuda problemim var. Bilgisayarımdaki herhangi bir klasörü silmek istesem "Bu klasörde değişiklik yapabilmeniz için (hesap adı) size izin vermelidir." uyarısı geliyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Windows sisteminde elbet en üst yetkiye sahip bir kullanıcı vardır. En üst yetkiye sahip olmak için ne yapmam lazım?

Bilgisayarın sahibi siz değil misiniz?

Bilgisayarın sahibi siz değil misiniz?

Benim ama Windows içinden tek bir kullanıcı var. O kullanıcı hesabı ile C:/windows içindeki dosyaları silmeye kalktığım an izin vermiyor.

Benim ama Windows içinden tek bir kullanıcı var. O kullanıcı hesabı ile C:/windows içindeki dosyaları silmeye kalktığım an izin vermiyor.
Windows klasöründeki tüm dosyalar önemlidir. Neden silmek istiyorsunuz? Neyi siliyorsunuz?

Windows da en üst yetkiye sahip olan administrator hesabı ile giriş yap.

Windows klasöründeki tüm dosyalar önemlidir. Neden silmek istiyorsunuz? Neyi siliyorsunuz?

Ngc klasörünü silmek istiyorum. Çünkü Windows hello ile gelen özellik ile pin girerek şifreleri otomatik doldurmaya koruyor. Bende aktif ettim şimdi iste sorun ngc klasöründen kaynaklı. Pin giriyorum hata veriyor ama doğru giriyorum. Araştırdım ngc klasörünü silmekle buldum sorunun çözümünü.

Windows da en üst yetkiye sahip olan administrator hesabı ile giriş yap.

Nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum.

Windows silmenize izin vermiyorsa ellemeyin hocam. Silerseniz belki kurtarılamayan bir bozulma olabilir. Sistem geri yükleme sadece sürücü ve uygulama güncellemelerini geri çevirir, dosyaları geri almaz.

Windows silmenize izin vermiyorsa ellemeyin hocam. Silerseniz belki kurtarılamayan bir bozulma olabilir. Sistem geri yükleme sadece sürücü ve uygulama güncellemelerini geri çevirir, dosyaları geri almaz.

Hocam eğer sistem bozulursa format atarım problem değil benim için. Bu sorunu çözmek istiyorum.

Nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum.

Use command prompt to Access administrator account.
1. Click on the Windows icon, type CMD.
2. right-Click on "command prompt" and select run as administrator.
3. type the following command: Net user administrator /active: Yes and press enter.
4. restart your Computer.

Kaynak; Redirecting

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…