Yanlışlıkla bilgisayarıma ayağım çarptı Bilgisayarım çok üzüldü ve 1 hafta küs kaldı. Yanlışlıkla olduğunu açıklamama rağmen bana inanmadı. Sonradan Bannerlord ısmarladım ve barıştık.
Bir zamanlar laptopum vardı. Ben de o zamanlar GTA 5 yüklemek istiyorum. Yükledim korsan GTA 5. D diskine atmak istedim fakat GTA 5 D diskine sığmıyordu. Sonra D diskinde sistem dosyaları olduğunu bilmeden D diskini C diskiyle birleştirdim ve bilgisayar o günden sonra hiç açılmadı. Yaptırması da pahalı değildi aslında 300-400 TL falandı neden yaptırmadık bilmiyorum. İşte ondan sonra da yeni bir masaüstü bilgisayar aldık.
Kaza sayılır mı bilmem ama Vatan Bilgisayarda iken arkadaşım arayıp bana RAM alsana demişti. DDR3 1600 MHz CL 11 dedi. Aldım. Evine gidip kasayı açtığımda DDR2 anakart olduğunu gördüm. Çok küfür ettiğim zamanlardandı. Allah'tan insaflılardı da aynı fiyat ile alışveriş kuponu gibi bir şey vermişlerdi. Boşuna yol gidip gelmiş oldum.