En ufak şeyde ping fırlıyor

SeidEhmedovv

Decapat
Daha fazla  
Selam. Wi-Fi uzerinden Valorant oynamak istiyorum evde tek cihaz olunca sıkıntı yok ama abim telefondan Wi-Fi açsın direk ping fırlıyor Instagram'da TikTok'ta YouTube'da fark etmiyor neye girerse girsin pingim 300-500 arası oluyor sabit. Nasıl çözerim bunu Wi-Fi bandwith ayarı yok modemımde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunun sebebi bu. Modemde Qos özelliği varsa açmayı deneyin.

Bende de aynı olay oluyordu.Videoyu izleyip uygulamistim ve duzelmisti

tp-link-td-w8961n modem var yeni sıfır modem. Uploadım 1 mb galiba. İnternet tarifini 10 mb artırsam düzelir mi bu problem?
Adsl alt yapısı üzerinden upload yapılması durumunda download kullanılmaz hale geliyor. 16 mbps download gibi bir internete sahipsen başkası ile aynı anda interneti kullanırken pingsiz oynaman çok zor. Alt yapının desteklediği en iyi interneti kullanman senin için daha iyi olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaş çok karmaşık anlatıyor gibi ben yapamam bunu bozarım modemi. Modemde Qos özelligi yok başka nasıl çözebilirim bunu?

1664017717173.png

Burdan ne yapmam gerek? Yada Valoranta öncelik vermek oluyormu oluyorsa nasıl lütfen söyleyin.

Arkadaş çok karmaşık anlatıyor gibi ben yapamam bunu bozarım modemi. Modemde Qos özelligi yok başka nasıl çözebilirim bunu?

Eki Görüntüle 1526349
Burdan ne yapmam gerek? Yada Valoranta öncelik vermek oluyormu oluyorsa nasıl lütfen söyleyin.
IPv4 seçip Qos ayarını açmayı deneyin. Modeminiz hakkında pek bilgim yok, araştırarak yapmanız gerekecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı