Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #1 Zaman geçsin diye açtım. En beğendiğiniz replikleri yazarsanız sevinirim. Başlıyorum: -Koş Sully (Uncharted) -Ah ****, here we go again (GTA San Andreas) -Bana Prophet derlerdi (Crysis) -Athena! (God of War) Aklıma geldikçe yazarım. Yazanlara şimdiden teşekkürler.
Zaman geçsin diye açtım. En beğendiğiniz replikleri yazarsanız sevinirim. Başlıyorum: -Koş Sully (Uncharted) -Ah ****, here we go again (GTA San Andreas) -Bana Prophet derlerdi (Crysis) -Athena! (God of War) Aklıma geldikçe yazarım. Yazanlara şimdiden teşekkürler.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Nisan 2021 #2 Bakkal amca dedi: Zaman geçsin diye açtım. En beğendiğiniz replikleri yazarsanız sevinirim. Başlıyorum: -Koş Sully (Uncharted) -Ah ****, here we go again (GTA San Andreas) -Bana Prophet derlerdi (Crysis) -Athena! (God of War) Aklıma geldikçe yazarım. Yazanlara şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Do not trust the Shepherd!
Bakkal amca dedi: Zaman geçsin diye açtım. En beğendiğiniz replikleri yazarsanız sevinirim. Başlıyorum: -Koş Sully (Uncharted) -Ah ****, here we go again (GTA San Andreas) -Bana Prophet derlerdi (Crysis) -Athena! (God of War) Aklıma geldikçe yazarım. Yazanlara şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Do not trust the Shepherd!
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 13 Nisan 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 13 Nisan 2021 #4 Praise the sun! -Dark Souls.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 13 Nisan 2021 #5 Rush B!
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.533 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #6 The right man in the wrong place can make all the difference in a world. So wake up Mr. Freeman. (Yanlış yerdeki doğru adam dünyayı değiştirebilir. Uyanın Bay Freeman.)
The right man in the wrong place can make all the difference in a world. So wake up Mr. Freeman. (Yanlış yerdeki doğru adam dünyayı değiştirebilir. Uyanın Bay Freeman.)
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 13 Nisan 2021 #7 Are you serious?
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 13 Nisan 2021 #8 Did I ever tell you what the definition of insanity is? -Far Cry 3 Fire in the hole. -
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Nisan 2021 #9 Şarabımı kafatasında içeceğim. Bir insanın son sözü. Teslim ol ya da geber. Savaşmayı engelleyebileceğimizi düşünmüştüm. Seni yüzsüz pislik. Suratındaki o ifadeyi ezip geçeceğim.
Şarabımı kafatasında içeceğim. Bir insanın son sözü. Teslim ol ya da geber. Savaşmayı engelleyebileceğimizi düşünmüştüm. Seni yüzsüz pislik. Suratındaki o ifadeyi ezip geçeceğim.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #10 What the hell. Dark Sector.