En uygun bilgisayar toplama satıcısı hangisidir?

CeSensetive

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi arkadaşlar en uygun fiyatlı bilgisayar toplama imkanı sağlayan site neresi? Yardımcı olur musunuz bilgisi olan arkadaşlar.

Bedavaya almışsınız bende 2-3 ay sonra 5060 Ti 16 GB- 7500F'li bir sistem düşünüyorum klavyesi monitörü mouse 65 bin lirayı buluyor.

Hocam bu sistem bayağı iyi fiyatta şu an onun yerine bunu alın direk yani.

Hocam bu sistem bayağı iyi fiyatta şu an onun yerine bunu alın direk yani.

Yahu bunu gördüm de
BIOSTAR anakart
TwinMOS RAM.
Palit hadi duyulduk bir marka da ekseriyetle ucuz ürün satmak adına sanki alt sınıf malzemeler kullanılmış hissiyatına kapıldım, yanılıyor muyum? Yoksa bu işin raconu böyle midir?

Yahu bunu gördüm de.
BIOSTAR anakart.
TwinMOS RAM.
Palit hadi duyulduk bir marka da ekseriyetle ucuz ürün satmak adına sanki alt sınıf malzemeler kullanılmış hissiyatına kapıldım, yanılıyor muyum? Yoksa bu işin raconu böyle midir?

BIOSTAR köklü bir marka da hocam ara sıra sorunları oluyor özelleştirilebiliyor aslında kasa kendinize göre yapabilirsiniz.

Fotoğraftaki gibi özelleştirebilirsin aslında daha bilindik markalar.

Dosya Ekleri

• KASAAA.jpg
    KASAAA.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 34
BIOSTAR köklü bir marka da hocam ara sıra sorunları oluyor özelleştirilebiliyor aslında kasa kendinize göre yapabilirsiniz.

Fotoğraftaki gibi özelleştirebilirsin aslında daha bilindik markalar.

Hocam aslında özelleştirdiğim zaman da benim verdiğim fiyata geliyor :D mouse klavye monitör eklediğimde ki yani uygun fiyatlı seçiyorum 60 bin liraları buluyor. Aslında amacım uygun bir şey almak kendimi de zorlamamak istiyorum ama biliyorsun iyi bir bilgisayar toplamayınca sürekli bir problemle karşılaşıyorsun bende seneler evvel i3 6100+GTX950 vardı gerçekten hiçbir şey oynayamıyordum rahatlıkla sonra üniversite de Excalibur aldım bunda da ilk zamanlar bir şey yoktu şimdi oyun oynayamıyorum anakart problemi varmış sadece gündelik işler görebiliyorum. Bunlar biraz bana ders oldu ondan sağlam bir şey toplamak istiyorum 2-2, 5 maaş gömeceğim bilgisayara.
1750947617291.png
1750947617291.png

Peki aslında sana sormam gereken soru şu olmalı 4060 8GB halen geçerli mi yoksa alınırsa beni yarı yolda bırakır mı?

Toplam: 60.167

Hocam sana böyle çok uyumlu ve çok iyi markalar ile bir sistem topladım bütçesi fazla gelirse işlemciyi 7500F'e düşürülür ve ekran kartı da 9060 XT veya 5060 Ti 16 GB'ta düşürülebilir 13.000 TL kar edersin.

Hocam aslında özelleştirdiğim zaman da benim verdiğim fiyata geliyor :D mouse klavye monitör eklediğimde ki yani uygun fiyatlı seçiyorum 60 bin liraları buluyor. Aslında amacım uygun bir şey almak kendimi de zorlamamak istiyorum ama biliyorsun iyi bir bilgisayar toplamayınca sürekli bir problemle karşılaşıyorsun bende seneler evvel i3 6100+GTX950 vardı gerçekten hiçbir şey oynayamıyordum rahatlıkla sonra üniversite de Excalibur aldım bunda da ilk zamanlar bir şey yoktu şimdi oyun oynayamıyorum anakart problemi varmış sadece gündelik işler görebiliyorum. Bunlar biraz bana ders oldu ondan sağlam bir şey toplamak istiyorum 2-2, 5 maaş gömeceğim bilgisayara.Eki Görüntüle 2521154Eki Görüntüle 2521154

Peki aslında sana sormam gereken soru şu olmalı 4060 8 GB halen geçerli mi yoksa alınırsa beni yarı yolda bırakır mı?

Ama üstteki özelleştirilen de RTX 5070 var hocam.

Hocam aslında özelleştirdiğim zaman da benim verdiğim fiyata geliyor :D mouse klavye monitör eklediğimde ki yani uygun fiyatlı seçiyorum 60 bin liraları buluyor. Aslında amacım uygun bir şey almak kendimi de zorlamamak istiyorum ama biliyorsun iyi bir bilgisayar toplamayınca sürekli bir problemle karşılaşıyorsun bende seneler evvel i3 6100+GTX950 vardı gerçekten hiçbir şey oynayamıyordum rahatlıkla sonra üniversite de Excalibur aldım bunda da ilk zamanlar bir şey yoktu şimdi oyun oynayamıyorum anakart problemi varmış sadece gündelik işler görebiliyorum. Bunlar biraz bana ders oldu ondan sağlam bir şey toplamak istiyorum 2-2, 5 maaş gömeceğim bilgisayara.Eki Görüntüle 2521154Eki Görüntüle 2521154

Peki aslında sana sormam gereken soru şu olmalı 4060 8 GB halen geçerli mi yoksa alınırsa beni yarı yolda bırakır mı?

4060 8 GB şu an yeni bilgisayar toplayan biri için kesinlikle yeterli değil hocam ileriye dönük, VRAM 8 GB artık kesinlikle kurtarmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı