En uygun fiyatlı ev interneti

Kablonet 12 ay taahhüt ile 115 geri kalan 12 ay süre için 130 lira karşılığında paket verebiliyor. Kablonet, Kablotv bu hizmete dahil. 50Mbps internet. Altyapı uygunsa araştırmanızı öneririm.

TurkNet'i inceleyebilirsin altyapın (1000MBPS destekliyorsa 1000MBPS veriyor) ne kadar destekliyorsa o kadar veriyor üstelik 140TL hızın ne olursa olsun.

NetSpeed oneririm 35 mbps 63tl 35 ve üstü 98 tl eger davet kodu kullanirsaniz 12 ay boyunca 5'er tl indirim ile daha uyguna getirebilirsiniz. NetSpeed kullanicisi olarak sorun yasamadim pinglerim stabil ve sabit. Hattima tanimlanan hizin tamamini alabiliyorum. Davet kodum: LRS7H5

Var da internetten sorguladığımda yok yazıyor.
Yok yazan sey port ise ve suanda baska bir iss nin internetini kullaniyorsaniz gecis islemi ile suanki kullandiginiz porttan devam edersiniz. Yani bosta port olmamasi sorun olmaz diye dusunuyorum. Eger emin olmak isterseniz netspeed destekten bu konuyu konusunuz.

Yok yazan sey port ise ve suanda baska bir iss nin internetini kullaniyorsaniz gecis islemi ile suanki kullandiginiz porttan devam edersiniz. Yani bosta port olmamasi sorun olmaz diye dusunuyorum. Eger emin olmak isterseniz netspeed destekten bu konuyu konusunuz.
Evet port yok yazıyo da milenicom diye bilmediğim bi siteden babam yaptırmış az önce interneti 35 mb/s 94 tl bakalım nolcak hiç güvenmiyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı