En uygun fiyatlı ev interneti

Evet port yok yazıyo da milenicom diye bilmediğim bi siteden babam yaptırmış az önce interneti 35 mb/s 94 tl bakalım nolcak hiç güvenmiyorum :D
Millenicom bilindik iss ama 34mbps internete 63tl hatta 5tl indirim ile 58tl gibi komik rakam 😀vermek varken 94 fazla olmus. Eger basvuru yapmaniza ragmen basvuru belgelerini gondermediyseniz degistirme sansiniz hala bulunmakta.

Şunuda anlatayim eksik bilgi olmasin. NetSpeed 63tl olan paket 100gb kotali. Eger kota biterse gb basi 50 kurus aliyor ve fiyat 86tl oldugunda sabitleniyor baska yukselme olmuyor ve paket kotasiz internete donuyor. (hiz dusmesi yasanmiyor)

Ve birde direk kotasiz 35mbps internet bulunmakta oda 86tl yani degisen birsey olmuyor aslinda. Ama 63tl olan internet paketi daha mantikli oluyor.

Şunuda anlatayim eksik bilgi olmasin. NetSpeed 63tl olan paket 100gb kotali. Eger kota biterse gb basi 50 kurus aliyor ve fiyat 86tl oldugunda sabitleniyor baska yukselme olmuyor ve paket kotasiz internete donuyor. (hiz dusmesi yasanmiyor)

Ve birde direk kotasiz 35mbps internet bulunmakta oda 86tl yani degisen birsey olmuyor aslinda. Ama 63tl olan internet paketi daha mantikli oluyor.
Zaten 35 mb için 84 tl dediler 10 20 tl için gerek yok uğraşmaya :) Kalsın böyle bakalım deneyelim.

2 ay boyunca millenicom deneyimim oldu Allah kimsenin basina vermesin böyle bi dert. Ping mi desen hız düşmesi mi desen müşteri hizmetlerinin bilgisizliğimi desen herşeyi yaşadım ve döndüm dolaştım Türk Telekoma geri geçtim. Ping ve hızım düzeldi. Bana kalırsa millenicom kullanma.

Evet port yok yazıyor da Millenicom diye bilmediğim bir siteden babam yaptırmış az önce interneti 35 mb/s 94 TL bakalım ne olacak hiç güvenmiyorum :D

İnternet durumu nasıl acaba ben de Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum. TurkNet faturayı 170 TL yapacak daha 1 sene olmadı 100 TL ile başladık 140 oldu şimdi 170 olacak diyorlar.

Arkadaşlar TurkNet'ten memnundum indirme hızı 60-80 arası yükleme 5-9 arası ama faiş zamlar geldi 3 ayda 100 TL'lik faturam 140 sonra 170 oldu 2 seçeneğim var Netspeed'ya da Millenicom mu tercih etmeliyim... Millenicom hız testinde Altyapınızın karşıladığı maksimum hız: 67 Mbps yazıyor. 100 Mbps'e kadar taahhütsüz fiber 100 kampanyası var 125 TL, ye alırsam onu almayı düşünüyorum. Netspeed ise Adresinizde Alabileceğiniz Maksimum Hız 67 Mbps Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe 199 Metre Port Durumu Port Var yazıyor. Onunda Ultimate VDSL Kampanyası 100 Mbps'ye 8 Mbps ayda 135 TL. Zaten hattı kapattırmadan kullandığım mevcut hat üzerinden alırım yeni interneti. Seçmem de yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı