salida Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #1 Uygun fiyatlı VDS almak istiyorum. Fazla beklentim yok. 2 GB RAM bile yeterli olur. Önerileriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
Uygun fiyatlı VDS almak istiyorum. Fazla beklentim yok. 2 GB RAM bile yeterli olur. Önerileriniz var mı?
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.703 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Eylül 2021 #2 Kayizer üzerinden 2GB 2Core 20₺'ye geliyor aylık. En Uygun Fiyatlar İle VDS Sunucu Kiralama - KAYIZER
Kayizer üzerinden 2GB 2Core 20₺'ye geliyor aylık. En Uygun Fiyatlar İle VDS Sunucu Kiralama - KAYIZER
O Otirix Centipat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 87 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Eylül 2021 #3 Daha önce kayıt olup hakkınızı kullanmadıysanız DigitalOcean'a kayıt olup 3 ay boyunca ücretsiz ve sağlam bir cloud server kullanabilir daha sonrada devam ettirmek isterseniz devam ettirebilirsiniz.
Daha önce kayıt olup hakkınızı kullanmadıysanız DigitalOcean'a kayıt olup 3 ay boyunca ücretsiz ve sağlam bir cloud server kullanabilir daha sonrada devam ettirmek isterseniz devam ettirebilirsiniz.