En Uygun GTX 1660 Super

esador

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: MSI RTX 4070 SUPER 12G GAMING X SLIM WHITE
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D, Bellek: Patriot Viper 6000Mhz CL30 2x16GB DDR5
MOBO:: Asus Prime B650M-K
SSD: Kingston NV3 1TB HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Kasa: Rajintek Paean C7
PSU: Gigabyte P750GM 80+ Gold
Monitör: Dell Alienware AW2724HF 360Hz
Klavye: ASUS RA05 TUF GAMING K3 Red Switch
Fare: Razer Basilisk X HyperSpeed
Kulaklık: HyperX Cloud Core Wireless DTS
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
İyi günler, hayırlı yıllar herkese. Başlıkta da belirttiğim üzere GTX 1660 Super alacağım gibi. Bulabildiğim en uygun fiyat sinerji bilgisayarda 1769 ₺ ile Zotac oldu. 1674 ₺'ye vatanda vardı fakat kaçırdım. Bu fiyatın altında satan bir yer biliyorsanız söyleyebilir misiniz?
Genel olarak 50-100₺ fark ile Galax GTX 1660S, MSI GTX 1660S Ventus Xs modeli, Zotac GTX 1660S Twin modeli ve Gigabyte Gigabyte GTX 1660S modeli var. Bu üçü arasında uygun olanı mı seçmeliyim yoksa farklı bir tercih yolu mu izlemeliyim? Zotac hakkında olumsuz bilgi pek almadım fakat MSI Ventus Xs ısınma yapar mı onu da bilmiyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Dostum, NVIDIA kartları genel olarak çok ısınmıyor. Benim önerim, satış sonrası destek olarak hangisi iyiyse onu tercih etmen. Bu aldığın yer ve aldığın markanın garantisinin kalitesine bağlı. Örneğin QP, İncehesap bu konuda iyi diyebiliriz. Aynı model kartlar üç aşağı beş yukarı aynı performansı verir. Soğutmayı kafana takma. Sonuçta TUF serisi almıyorsun .

Sinerji'nin satış sonrası destek konusundaki performansı nasıl bir bilginiz var mı?

Hangisini aldınız? Herhangi bi sıkıntı çıktı mı?

Hangisini aldınız? Herhangi bi sıkıntı çıktı mı?
Aldım fakat konuyu açtığım zaman değil bazı maddi imkansızlıklardan dolayı Mayıs yada Haziran gibi Gigabyte GTX1660 Super Gaming OC modelini aldım 2400₺'ye. Hala kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Tavsiye de ederim.

Ben yeni pc topladım. Zotac 1660 super var. Ondan merak etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…