En uygun kripto para uygulaması

Rouly

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
(Binance hariç) çünkü sanırım başkası adıma hesap açmış. Komisyonu az Ethereum veya Bitcoin alıp başkasına gönderebileceğim bir platform arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir başkası sizin adınıza hesap açması, size dair iyi bir bilgisi olduğunu gösterir. Bu büyük bir risk teşkil eder. Müşteri temsilcisi ile konuşmanız ve bu sorunu iletmenizi önemle rica ediyorum. Borsa önerisi olarak ise Binance TR diyebilirim.
Binanceden açılan hesap varken binance tr den açabilir miyim?

Hocam bu arada müşteri hizmetleri ile görüşme yapamıyorum. Sadece bot var oda konuyu tam anlamadığı için bir şey yapmıyor.

Savcılığa suç duyurusunda bulunun. Gate kullanabilirsin. Onun dışında türk borsalarını kullanma hepsi leş. Adam akıllı kripto çekimi bile yapamıyorsun ellerinde olmayan coinleri satıyorlar.

Savcılığa suç duyurusunda bulunun. Gate kullanabilirsin. Onun dışında türk borsalarını kullanma hepsi leş. Adam akıllı kripto çekimi bile yapamıyorsun ellerinde olmayan coinleri satıyorlar.
Hallettik sorunu hocam saol yinede.

Banka hesabına çekmek için her şekilde Türk borsalarını kullanmak gerekmiyor mu hocam? Gate global olduğu için banka hesabına çekim yapılamaz ancak Gate'den Binance TR veya BTCTurk gibi Türk borsalara aktarım yapılıp oradan da hesaba çekilir, doğru mu biliyorum?

Banka hesabına çekmek için her şekilde Türk borsalarını kullanmak gerekmiyor mu hocam? Gate global olduğu için banka hesabına çekim yapılamaz ancak Gate'den Binance TR veya BTCTurk gibi Türk borsalara aktarım yapılıp oradan da hesaba çekilir, doğru mu biliyorum?
Gate şirket hesabı kullanıyorum onda karta çekim vardı. Büyük ihtimal ibana çekim vb. var çünkü Türkiyede resmî olarak faaliyet gösteriyor. Türk borsalarını kullanma çünkü ellerinde olmayan hayali varlıkları satıyorlar. En büyük örneği thodex. Çekim talebi gönderdiğinizde 40 takla atıyorlar çünkü ellerinde btc vb. olmuyor. Türkiye’de faaliyet gösteren hacmi yüksek yabancı borsaları kullanın.

Gate şirket hesabı kullanıyorum onda karta çekim vardı. Büyük ihtimal ibana çekim vb. var çünkü Türkiyede resmî olarak faaliyet gösteriyor. Türk borsalarını kullanma çünkü ellerinde olmayan hayali varlıkları satıyorlar. En büyük örneği thodex. Çekim talebi gönderdiğinizde 40 takla atıyorlar çünkü ellerinde btc vb. olmuyor. Türkiye’de faaliyet gösteren hacmi yüksek yabancı borsaları kullanın.
Tamamdır hocam bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Peki global Binance'de adresimize gönderilen coinler için de aynı şey geçerli mi? Onda iban'a doğrudan çekim yoktu sanırım çekim için sadece Binance -> Binance TR yolu izlenerek yapılabiliyordu. Bu durumda da Gate tek seçenek oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı