Phoenix08 Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #1 Birkaç plugin yüklenecek ve 20-25 kişiye kadar çıkacak bir server en uygun nereden alınabilir?
Çözüm furkanbgbr 22 Ekim 2020 Buraya bakabilirsin. Minecraft Server Kirala - Batıhost Kaliteli ve yüksek performanslı Minecraft server kiralama hizmeti arıyor iseniz doÄru adrestesiniz. Sizi hemen buraya alalım. batihost.com
Buraya bakabilirsin. Minecraft Server Kirala - Batıhost Kaliteli ve yüksek performanslı Minecraft server kiralama hizmeti arıyor iseniz doÄru adrestesiniz. Sizi hemen buraya alalım. batihost.com
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 22 Ekim 2020 #2 Buraya bakabilirsin. Minecraft Server Kirala - Batıhost Kaliteli ve yüksek performanslı Minecraft server kiralama hizmeti arıyor iseniz doÄru adrestesiniz. Sizi hemen buraya alalım. batihost.com Artı 0 Eksi Çözüm
Buraya bakabilirsin. Minecraft Server Kirala - Batıhost Kaliteli ve yüksek performanslı Minecraft server kiralama hizmeti arıyor iseniz doÄru adrestesiniz. Sizi hemen buraya alalım. batihost.com
D Daniel Femtopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #3 Minecraft Server Kurma | Minecraft Server Kiralama - Rabisu Minecraft server kurma ve server kiralama için doğru adres Rabisu! Uygun fiyata yüksek performanslı, Minecraft sunucusu için bizi tercih edebilirsiniz. www.rabisu.com Artı 0 Eksi
Minecraft Server Kurma | Minecraft Server Kiralama - Rabisu Minecraft server kurma ve server kiralama için doğru adres Rabisu! Uygun fiyata yüksek performanslı, Minecraft sunucusu için bizi tercih edebilirsiniz. www.rabisu.com
megu Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 614 Çözümler 4 22 Ekim 2020 #4 Batihost ve Rabisu iyidir ikisini de kullandım bir sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
KS KS Phoenix08 Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #5 Tamam arkadaşlar sorun kalmadı ben buldum teşekkürler yardım için. Artı 0 Eksi
megu Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 614 Çözümler 4 22 Ekim 2020 #6 Phoenix08 dedi: Tamam arkadaşlar sorun kalmadı ben buldum teşekkürler yardım için. Genişletmek için tıkla... Hangisini kullandın? Artı 0 Eksi
Phoenix08 dedi: Tamam arkadaşlar sorun kalmadı ben buldum teşekkürler yardım için. Genişletmek için tıkla... Hangisini kullandın?
KS KS Phoenix08 Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 26 Ekim 2020 #7 Ben değilde başka biri açtı PloudOS diye bir yerden bedava ve 100 kişi katılabiliyor. Artı 0 Eksi