En uygun şekilde Apple ekosistemine nasıl geçilir?


iPhone 17'nin çok doğru bir tercih olduğunu söyleyebilirim. MacBook Pro şart değilse örneğin silikon çipli M1- M2 gibi MacBook Air seçmeniz daha mantıklı olur. Apple Watch için bence en az 7 veya 8. seri olsun hocam. Ya da SE modellerine bakabilirsiniz. Kulaklık olarak sıfır alacaksanız AirPods 4 veya 3 güzel olur. Ancak fiyatları tam bilmiyorum o kısımda. Pro 2 veya Pro 3'e yakınsa kesinlikle önerim Pro modellere çıkmanızdır. Liberty 4 NC için maalesef iPhone'de tam uyumlu kullanabilir misiniz? Bilgim yok. Araştırın hocam ancak en kötü %70-80 uyumlu olacaktır, zaten AirPods alacağınızdan idare edebilirsiniz diye düşünüyorum.
 

Peki 10k fark ile IP17 Pro almaya değer mi? Kamerayla hiç işim yok sadece arada bir selfie çekerim onda da OnePlus9 bile işimi fazlasıyla görüyor. MacBook Pro şart değil ancak cihaz çok hoşuma gitti fiyat olarak da cezbetti, M2 Air buluyorum ancak 28k civarı genel olarak. Watch7 2. elde 5K civarı gözüküyor iyi gibi. Kulaklık olarak Pro 2-3 alacağım ama 3-4 ay elimdekiyle idare edeceğim. Teşekkürler öneri için.
 
Pro almaya gerek yok bence, 17 bile yeterli gelecektir.
 
Peki 10k fark ile IP17 Pro almaya değer mi? Kamerayla hiç işim yok sadece arada bir selfie çekerim onda da OnePlus9 bile işimi fazlasıyla görüyor.

Hocam zaten 17 Pro'un olayı artık kamera ve fazla RAM sunması. Kamera sizin için önemsizse otomatik olarak 17 Pro'yu eleyebiliriz. Zaten 17 fazlasıyla yeterli bir telefon artık.

MacBook Pro şart değil ancak cihaz çok hoşuma gitti. Fiyat olarak da cezbetti, M2 Air buluyorum ancak 28k civarı genel olarak.

M2 Air daha mantıklı ve uzun ömürlü olur bence hocam.
 

Teşekkürler. Yılbaşından sonra telefonu alacağım, Mayıs-Haziran gibi elime geçmiş olur o zamana kadar da saat ve kulaklığı hallederim.
 
Teşekkürler. Yılbaşından sonra telefonu alacağım, Mayıs-Haziran gibi elime geçmiş olur, o zamana kadar da saat ve kulaklığı hallederim.

Rica ederim hocam. Şimdiden hayırlı olsun. Sizde 7 Plus falan vardı diye hatırlıyorum. Son zamanlarda Android'e mi geçmiştiniz?
 
Rica ederim hocam. Şimdiden hayırlı olsun. Sizde 7 Plus falan vardı diye hatırlıyorum. Son zamanlarda Android'e mi geçmiştiniz?

Telefonum bozulunca 7+ a geçmiştim malum eski cihaz hiç memnun kalmamıştım. 1-2 ay kullanıp OnePlus9 aldim y. D 0 olarak. Bir dalgınlık sonucu ekran ve arka camı kırdım ahizeninde sesi kısıldı bu sefer almışken tam olsun dedim mağazada S25 incelerken IP17 dikkatimi çekti, elime aldıktan sonra biraz da cihazın donanımına bakınca almaya karar verdim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…