Hfk Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 Merhaba eylül'ün ilk haftasında İstanbul'a gideceğim. Kendi şehrimden İstanbul'a baktığımda örneğin yarın 1500'e bilet varken Eylül'de minimum 2000₺. Sizce beklemeli miyim, fiyatlar tarih yaklaştıkça düşer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025
Merhaba eylül'ün ilk haftasında İstanbul'a gideceğim. Kendi şehrimden İstanbul'a baktığımda örneğin yarın 1500'e bilet varken Eylül'de minimum 2000₺. Sizce beklemeli miyim, fiyatlar tarih yaklaştıkça düşer mi?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.985 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #2 Google Flights ve Skyscanner'dan uçak fiyatlarını araştırabilirsiniz.
Hfk Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #3 Crownguard dedi: Google flights ve Skyscanner'dan uçak fiyatlarını araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet zaten oradan bakıyorum. Sadece genel olarak uçuşa ne kadar kala fiyatlar indirme giriyor onu merak ettim.
Crownguard dedi: Google flights ve Skyscanner'dan uçak fiyatlarını araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet zaten oradan bakıyorum. Sadece genel olarak uçuşa ne kadar kala fiyatlar indirme giriyor onu merak ettim.