Arkadaşlar evimde şu anda Turkcell 100Mbps ve TV+ paketi kullanıyorum. taahhüdümün bitmesine 19 gün kaldı. Sundukları teklif ilk 6 ay 650 sonraki 6 ay 700 TL. Sizce kalınır mı, başka bir tarifeye mi geçmeliyim?
Not: TV+ veya onun altarnatifi bir uydu alıcısı şart.
Arkadaşlar evimde şu anda Turkcell 100Mbps ve TV+ paketi kullanıyorum. taahhüdümün bitmesine 19 gün kaldı. Sundukları teklif ilk 6 ay 650 sonraki 6 ay 700 TL. Sizce kalınır mı, başka bir tarifeye mi geçmeliyim?
Not: TV+ veya onun altarnatifi bir uydu alıcısı şart.
Netspeed veya turknet'e geçin hocam netspeed fiber 100 mbps 330 lira turknet 500 lira TV+ yıllık alırsanız aylık 130 lira gibi bir fiyata geliyor zaten altyapı 100 veriyorsa bence geçin.
Netspeed veya TurkNet'e geçin hocam Netspeed fiber 100 Mbps 330 lira TurkNet 500 lira TV+ yıllık alırsanız aylık 130 lira gibi bir fiyata geliyor zaten altyapı 100 veriyorsa bence geçin.
Çoğu internet sağlayıcısından test yaptım TurkNet fiber yok diyor ama ben şu an Turkcell fiber kullanıyorum ama yok dediler galiba Turkcell inkini kullanmıyorlar adersimde VDSL 88 Mbps'e ve fiber altyapı Turkcell'in var.
Çoğu internet sağlayıcısından test yaptım TurkNet fiber yok diyor ama ben şu an Turkcell fiber kullanıyorum ama yok dediler galiba Turkcell inkini kullanmıyorlar adersimde VDSL 88 Mbps'e ve fiber altyapı Turkcell'in var.
Başka bir çareniz yok türkcell altyapısını başka kullanan sağlayıcı yok diye biliyorum. O halde FİBER kullanamayacaksınız yada Türkcelle fazla ücret ödeyip Fiber kullanacaksınız.