Şu anda Vozol ürünleri arasında en uzun kullanım süresine sahip olan serinin Vozol Vista 20000 olduğunu söyleyebilirim. Yeni çıkan Vozol Shisha serisi ise 25.000 çekim kapasitesi vaat ediyor; ancak henüz bu seriyi deneme fırsatım olmadı. Yine de özelliklerine bakıldığında, oldukça iddialı bir ürün gibi görünüyor.
Vozol’un diğer serilerinin neredeyse tamamını deneyimledim ve bu süreçte bir şeyi net bir şekilde fark ettim: Çekim kapasitesi kesinlikle önemli bir faktör, ancak asıl belirleyici olan cihazın genel performansı. Bu performans; cihazın buhar üretim gücü, çekim hissiyatı, aroma dağılımı ve genel kullanım kolaylığı gibi unsurlarla şekilleniyor.
Vista 20000 serisi, yalnızca uzun kullanım süresiyle değil, aynı zamanda yenilikçi tasarımıyla da dikkat çekiyor. Şu ana kadar Vozol ürünleri arasında en farklı görünüme sahip cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca, çekim gücü ayarının manuel olarak kontrol edilebilmesi, bu cihazı diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri. Çekim gücü düşük ayarda kullanıldığında, cihazın dayanıklılığı ve pil ömrü gözle görülür şekilde artıyor. Hatta bu şekilde kullanıldığında, bir cihazın 1 ay gibi bir süre boyunca yeterli olabileceğini bizzat tecrübe ettim.
Özellikle yüksek çekim kapasitesine sahip cihaz arayışında olanların, aynı zamanda tasarım ve performansa da dikkat etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bu özelliklerin bir araya geldiği bir cihaz, yalnızca uzun süre dayanmakla kalmıyor, aynı zamanda keyifli bir kullanıcı deneyimi de sunuyor.
Vozol Vista 20000’in bu açıdan rakiplerine kıyasla oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. Elbette, yeni çıkan
vozol serilerinin performansını deneyimlemek de heyecan verici olacaktır. Ancak şu an için, Vista 20000 serisinin sunduğu denge ve kullanım kolaylığı, benim favorim olmaya devam ediyor.