En yakın arkadaşıma onun kardeşini sevdiğimi itiraf ettim

abntys

Hectopat
Daha fazla  
7 aydır en yakın arkadaşımın kardeşiyle sevgiliydik ve bazı sebeplerden ayrıldık. En baştan kızın abisine söylemek istiyordum, kız itiraz ediyordu.

Nihayet, 1 hafta önce arkadaşımı kenara çektim, itiraf ettim.
"Ben kardeşini seviyordum, kaç aydır beraberdik falan ama olmadı." dedim. O da, "sen bunu bana nasıl yaptın? Keşke bana söylemeseydin." dedi.

1 haftadır yüzüme bakmıyor, ne aramıyor, ne sormuyor. Sokakta görünce selam bile vermiyor artık. O kadar yakın arkadaştık ki, tüm gün beraber takılırdık. Benden başka 2-ci en yakın arkadaşı yoktu. Canımın acımasına dayanamazdı. Moralim bozuk olunca neler yapardı, ama şimdi kendisi canımı acıtıyor.

Aşk acısını geçtim, 9 yıllık arkadaşımdan ayrılmanın acısı daha ağır.
Şimdi ben kendimce itiraf ederek doğru yaptığımı düşünüyorum. Sizce, affeder mi zamanla?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani, onu da anlıyorum. Ben onun en güvendiği, en yakın, kardeşim dediği arkadaşıydım. Benden böyle bir şey duyması güvenini kırmıştır belki.
İyide size bu kadar güveniyorsa ve az buçuk kız kardeşini önemsiyorsa aslında hoşuna bile gitmesi lazım, sonuçta güvenilir bir inansınız ve kız kardeşine iyi bir partner olabileceğinizi bilir.

7 aydır en yakın arkadaşımın kardeşiyle sevgiliydik ve bazı sebeplerden ayrıldık. En baştan kızın abisine söylemek istiyordum, kız itiraz ediyordu.

"ben kardeşini seviyordum, kaç aydır beraberdik falan ama olmadı." dedim. O da, "sen bunu bana nasıl yaptın? Keşke bana söylemeseydin." dedi.

1 haftadır yüzüme bakmıyor, ne aramıyor, ne sormuyor. Sokakta görünce selam bile vermiyor artık. O kadar yakın arkadaştık ki, tüm gün beraber takılırdık. Benden başka 2-ci en yakın arkadaşı yoktu. Canımın acımasına dayanamazdı. Moralim bozuk olunca neler yapardı, ama şimdi kendisi canımı acıtıyor.

Şimdi ben kendimce itiraf ederek doğru yaptığımı düşünüyorum. Sizce, affeder mi zamanla?

Bence pişman olduğunuzu belli edin,
Sizin için önemli biri ama çok da fazla alttan almayın.

Çok saçma, kız zaten 7 ay sevgili olmuş sizle yani sevgili olmak istiyormuş ortada zorla olan bir şey yok. Abisinin bunu bana nasıl yaptın demesi ayrı komik yani arkadaşının kardeşi diye sevgili olunmaz gibi bir kural mı var? kızın hayatına karışamaz. Tabii bazı insanlar çok ayrı kafalarda yaşıyor anlamakta zorluk çekiyorum.

"Ben kardeşini seviyordum, kaç aydır beraberdik falan ama olmadı." dedim. O da, "sen bunu bana nasıl yaptın? Keşke bana söylemeseydin." dedi.

Sanki kız kardeşine tec*vüz ettin. Karşılıklı sevip ayrılmışsınız. Bunu bile şey yapıyorsa arkadaşlığınızı bitirin daha iyi.

Çok saçma, kız zaten 7 ay sevgili olmuş sizle yani sevgili olmak istiyormuş ortada zorla olan bir şey yok. Abisinin bunu bana nasıl yaptın demesi ayrı komik yani arkadaşının kardeşi diye sevgili olunmaz gibi bir kural mı var? kızın hayatına karışamaz. Tabii bazı insanlar çok ayrı kafalarda yaşıyor anlamakta zorluk çekiyorum.
İlk adımı zaten kız atmıştı. İlişkimiz böyle başladı, ama ben ilk adımı ben atmışım gibi itiraf ettim.

İlk adımı zaten kız atmıştı. İlişkimiz böyle başladı, ama ben ilk adımı ben atmışım gibi itiraf ettim.

Dostum biraz ona zaman tanıyın. Empati kurdugun zaman pek hoş bir durum değil bu kişiden kişiye değişen bir şey arkadaşın hiç beklememış ve kırılmışa benziyor. Uzun arkadaşlıkların böyle bir şeyden bitecegnini düşünmüyorum. Konuşmayıda Yüz yüze yapmaya çalış insan sevdigine çabuk yumuşuyor.

Açıkçası bence kendisine yediremediği için böyle bir tepki vermiş, ha şaşırabilir belki ilk kez hayatında böyle bir durumla karşılaştığı için ama her türlü arkadaşlığınızı bitirmek için geçerli bir sebep değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı