En yakın arkadaşımla aram bozuldu, ne yapabilirim?

Orientiss

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, benim çocukluğumdan beri tanıdığım ve tek çocuk olmama rağmen her yerde kardeş gibi gezdiğimiz bir arkadaşım var (karşı cins). Ona uzun zaman önce bir şey söylemiştim, burada söylemem uygun olmaz. Yapmamasını gerektiğini belirtmiştim çünkü direkt benim özel hayatımla ilgili. O dediğim şeyi geçen gün yaptı. Ben onu kırmak istemediğim için herhangi bir şey söylemedim fakat mesajlarında ona kırıldığımı belli ediyordum. Daha sonradan bana neden bana soğuk davranıyorsun yazdı. Ben de "sence neden?" diyerek ona sordum. Önce tahmin edemedi fakat sonra tahmin etti. Ben ona durumu izah ettim eskiden de izah ettiğimi söyledim. Bana 4 kere "özür dilerim, haklısın" yazdı her yazdığım cümlemin arkasında. Ben de daha sonra kendi sinirimi indirerek tamam teşekkür ederim gibi şeyler yazıp olayı kapattım. Fakat daha sonradan içime oturdu, çünkü çok sevdiğim (arkadaşça) ve değer verdiğim bir insandı. Ben yaklaşık 2 yıl öncesine kadar asosyal, içime kapanık biriydim fakat beni o açtı. Daha sonradan içime oturduğu için ona "seni çok kırmış gibi hissediyorum çok özür dilerim" gibi cümleler yazdım 3 kere. O da "önemli değil, haklısın" gibi cümleler yazdı tüm yazıklarıma karşı. Fakat benim içimde hala onu kırmış gibi bir his var. Küsmedik fakat ona nasıl kendimi affettirebileceğimi bilmiyorum. Her kötü anımda yanımda oldu, ben de onun. Bir anlık sinirle kalbini kırmam hiç iyi olmadı. Biliyor o da haksız olduğunu fakat benim içime büyük oturdu bu olay. Önerileriniz varsa çok sevinirim, kendimi bir tık daha iyi hissetmek ve kırdığım kalbini geri düzeltmek için ne yapabilirim?

Kendisi bana soğuk davranıyor mu davranmıyor mu çözemedim çok kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı