bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #11 Bunu bize anlatıcağına git ailene, öğretmenlerine anlat bizmi gidip konuşacağız onlarla?
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #12 HalePlace dedi: Ona bir şey mi yaptında o sana böyle davranışlar göstermiş? Genişletmek için tıkla... Dün biri fake hesap açıp bana küfür etti ve o arkadaşımmış fake hesaptaki kişi öyle diyor ve bugün arkadaşımla konuştum sen o musun diye oda küstü Ryse dedi: Arkadaşın kız ise senden hoşlanıyor gibi. Genişletmek için tıkla... erkek tii dedi: Tamam. Bu konu niye var? Genişletmek için tıkla... Dertleşmek istedim ne var bunda anlamadım.
HalePlace dedi: Ona bir şey mi yaptında o sana böyle davranışlar göstermiş? Genişletmek için tıkla... Dün biri fake hesap açıp bana küfür etti ve o arkadaşımmış fake hesaptaki kişi öyle diyor ve bugün arkadaşımla konuştum sen o musun diye oda küstü Ryse dedi: Arkadaşın kız ise senden hoşlanıyor gibi. Genişletmek için tıkla... erkek tii dedi: Tamam. Bu konu niye var? Genişletmek için tıkla... Dertleşmek istedim ne var bunda anlamadım.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #13 editbs00 dedi: Dün biri fake hesap açıp bana küfür etti ve o arkadaşımmış fake hesaptaki kişi öyle diyor ve bugün arkadaşımla konuştum sen o musun diye oda küstü erkek Dertleşmek istedim ne var bunda anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kaça gidiyorsun?
editbs00 dedi: Dün biri fake hesap açıp bana küfür etti ve o arkadaşımmış fake hesaptaki kişi öyle diyor ve bugün arkadaşımla konuştum sen o musun diye oda küstü erkek Dertleşmek istedim ne var bunda anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kaça gidiyorsun?
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #14 editbs00 dedi: Dün biri fake hesap açıp bana küfür etti ve o arkadaşımmış fake hesaptaki kişi öyle diyor ve bugün arkadaşımla konuştum sen o musun diye oda küstü. Erkek. Dertleşmek istedim ne var bunda anlamadım. Genişletmek için tıkla... Tamam annene söyle, rehber hocası falan var hani okulda, öğretmen, bunlar sizin okulda yokmu.
editbs00 dedi: Dün biri fake hesap açıp bana küfür etti ve o arkadaşımmış fake hesaptaki kişi öyle diyor ve bugün arkadaşımla konuştum sen o musun diye oda küstü. Erkek. Dertleşmek istedim ne var bunda anlamadım. Genişletmek için tıkla... Tamam annene söyle, rehber hocası falan var hani okulda, öğretmen, bunlar sizin okulda yokmu.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #15 Konu troll galiba. editbs00 dedi: Dün biri fake hesap açıp bana küfür etti ve o arkadaşımmış fake hesaptaki kişi öyle diyor ve bugün arkadaşımla konuştum sen o musun diye oda küstü erkek Dertleşmek istedim ne var bunda anlamadım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın buna küsüyorsa gerçekten 4.sınıf'a gidiyordur.
Konu troll galiba. editbs00 dedi: Dün biri fake hesap açıp bana küfür etti ve o arkadaşımmış fake hesaptaki kişi öyle diyor ve bugün arkadaşımla konuştum sen o musun diye oda küstü erkek Dertleşmek istedim ne var bunda anlamadım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın buna küsüyorsa gerçekten 4.sınıf'a gidiyordur.
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #16 bbnoS dedi: Konu troll galiba. Arkadaşın buna küsüyorsa gerçekten 4.sınıf'a gidiyordur. Genişletmek için tıkla... Neyi büyüttü işte hocam anlamadım konuşamıyoz. Demorlius dedi: Tamam annene söyle, rehber hocası falan var hani okulda, öğretmen, bunlar sizin okulda yok mu? Genişletmek için tıkla... Anlattım hocam zaten?
bbnoS dedi: Konu troll galiba. Arkadaşın buna küsüyorsa gerçekten 4.sınıf'a gidiyordur. Genişletmek için tıkla... Neyi büyüttü işte hocam anlamadım konuşamıyoz. Demorlius dedi: Tamam annene söyle, rehber hocası falan var hani okulda, öğretmen, bunlar sizin okulda yok mu? Genişletmek için tıkla... Anlattım hocam zaten?
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #17 editbs00 dedi: Neyi büyüttü işte hocam anlamadım konuşamıyoz. Genişletmek için tıkla... Bu da dertmi arkadaş, muhtemelen küçüksün ya da troll konu, okuldaki öğretmenlerine bu olayı anlat, burkadi konunun anlamı artık kalmadı, uzamasına gerek yok, çözüldü ver geç
editbs00 dedi: Neyi büyüttü işte hocam anlamadım konuşamıyoz. Genişletmek için tıkla... Bu da dertmi arkadaş, muhtemelen küçüksün ya da troll konu, okuldaki öğretmenlerine bu olayı anlat, burkadi konunun anlamı artık kalmadı, uzamasına gerek yok, çözüldü ver geç
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #18 editbs00 dedi: Neyi büyüttü işte hocam anlamadım konuşamıyoz. Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle kaça gidiyorsun? çok merak ediyorum ve bizde arkadaşının ne düşündüğünü bilemeyiz. O yüzden arkadaşınla konuşmayı dene.
editbs00 dedi: Neyi büyüttü işte hocam anlamadım konuşamıyoz. Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle kaça gidiyorsun? çok merak ediyorum ve bizde arkadaşının ne düşündüğünü bilemeyiz. O yüzden arkadaşınla konuşmayı dene.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.180 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #19 Yalnız o en yakın arkadaşın olmuyor, onu bilesin. Ryse dedi: Arkadaşın kız ise Genişletmek için tıkla... Fark etmez. Herkesin kendini tercihi.
Yalnız o en yakın arkadaşın olmuyor, onu bilesin. Ryse dedi: Arkadaşın kız ise Genişletmek için tıkla... Fark etmez. Herkesin kendini tercihi.
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #20 Emma Stone dedi: Yalnız o en yakın arkadaşın olmuyor, onu bilesin. Fark etmez. Herkesin kendini tercihi. Genişletmek için tıkla... Eskidendi hocam 3-4 yıl geçirmiştik onla
Emma Stone dedi: Yalnız o en yakın arkadaşın olmuyor, onu bilesin. Fark etmez. Herkesin kendini tercihi. Genişletmek için tıkla... Eskidendi hocam 3-4 yıl geçirmiştik onla