En yakın arkadaşının seni engelleyip sonra istek atması

Hayır 5-6 senelik reel arkadaşım.Sadece son 1 senedir bu şekilde yapmacık gelmeye başladı.
İnsanlar değişiyor. bu durumda arkadaşın seni kötü etkiliyorsa onuna artık arkadaş etmemelisin veya daha nadir görüşmelisin. Öncelik senin hayatın kendini geliştir yeni hobi edin bunlar saçma sapan insanlardan kat kat daha önemli bu tür insanlardan pek bi fayda geleceğini sanmıyorum herkese hakettiği gibi davran fazlası sana zarar verir. Kendi yoluna bak. Seni oyalayan insanlar yerine yoluna bak

Hayır 5-6 senelik reel arkadaşım. Sadece son 1 senedir bu şekilde yapmacık gelmeye başladı.

Hocam insanlar değişir kaç yaşında arkadaş oldunuz, şu an kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben 1 yılda bozulanları bile gördüm ilk başta nadiren para isterdi şu an para istemek dışında yanıma gelmiyor bu dediğim kişi ile 5 ay önce en iyi arkadaştık kişilik bakımından daha da kötü oldu anneye küfür etme seviyesi hat safhada.

İnsanlar değişiyor. Bu durumda arkadaşın seni kötü etkiliyorsa onuna artık arkadaş etmemelisin veya daha nadir görüşmelisin.

Galiba böyle yapacağım mesaj atmamak olacak artık kendisi yazar mı bilemem.

Hocam insanlar değişir kaç yaşında arkadaş oldunuz, şu an kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben 1 yılda bozulanları bile gördüm ilk başta nadiren para isterdi şu an para istemek dışında yanıma gelmiyor bu dediğim kişi ile 5 ay önce en iyi arkadaştık kişilik bakımından daha da kötü oldu anneye küfür etme seviyesi hat safhada.

Ben 18 yaşındayım o da 20 yaşında Aslında 1 senelik arkadaşım olsa umursamam da 6 senelik bir arkadaş yapınca biraz üzücü geldi sadece. Bir kere de mesajıma günlerce cevap vermemişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı