Lexus LFA Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 499 7 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, bilgisayarımda oyuna girdiğimde düşüş yiyorum. Bunun için fotoğrafda gözüken şeyi yaptım. Bilgisayara zarar verir mi acaba?
Arkadaşlar, bilgisayarımda oyuna girdiğimde düşüş yiyorum. Bunun için fotoğrafda gözüken şeyi yaptım. Bilgisayara zarar verir mi acaba?
Lexus LFA Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 499 7 Haziran 2021 #3 soon dedi: Bozmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 7 Haziran 2021 #4 Lexus LFA dedi: Arkadaşlar, bilgisayarımda oyuna girdiğimde düşüş yiyorum. Bunun için fotoğrafda gözüken şeyi yaptım. Bilgisayara zarar verir mi acaba? Eki Görüntüle 1059152 Genişletmek için tıkla... Sıcaklık durumu nasıl? %100 olduğunda sıcaklığı yüksek olduğu için düşüş yaşıyor olabilirsiniz.
Lexus LFA dedi: Arkadaşlar, bilgisayarımda oyuna girdiğimde düşüş yiyorum. Bunun için fotoğrafda gözüken şeyi yaptım. Bilgisayara zarar verir mi acaba? Eki Görüntüle 1059152 Genişletmek için tıkla... Sıcaklık durumu nasıl? %100 olduğunda sıcaklığı yüksek olduğu için düşüş yaşıyor olabilirsiniz.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #5 Lexus LFA dedi: Arkadaşlar, bilgisayarımda oyuna girdiğimde düşüş yiyorum. Bunun için fotoğrafda gözüken şeyi yaptım. Bilgisayara zarar verir mi acaba? Eki Görüntüle 1059152 Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkları kontrol edin. Bozmaz.
Lexus LFA dedi: Arkadaşlar, bilgisayarımda oyuna girdiğimde düşüş yiyorum. Bunun için fotoğrafda gözüken şeyi yaptım. Bilgisayara zarar verir mi acaba? Eki Görüntüle 1059152 Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkları kontrol edin. Bozmaz.
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 7 Haziran 2021 #6 Sorun olmaz. Fakat işlemciden tam performans alamazsın. Isınmadan kaynaklı oluyorsa temizlik yapmak daha iyi.
Sorun olmaz. Fakat işlemciden tam performans alamazsın. Isınmadan kaynaklı oluyorsa temizlik yapmak daha iyi.
ecannar Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 306 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #7 Bu tarz bozulma işleri çok eskide kaldı, soğutması iyi, düzgün voltaj verilen işlemci kolay kolay bozulmaz. Bu işlemi de büyük ihtimalle çok ısındığı için yaptın, işlemcinin termal macununu değiştir, fanları temizle.
Bu tarz bozulma işleri çok eskide kaldı, soğutması iyi, düzgün voltaj verilen işlemci kolay kolay bozulmaz. Bu işlemi de büyük ihtimalle çok ısındığı için yaptın, işlemcinin termal macununu değiştir, fanları temizle.
Lexus LFA Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 499 7 Haziran 2021 #8 Hocam bilgisayar 6 senelik.Ondan dolayı belki bi temizlik yaptırabilirim teşekkürler.
soon Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 582 Çözümler 3 7 Haziran 2021 #9 Lexus LFA dedi: Tamam hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fakat yaptığınız işlemden sonra ekranda yırtılmalar olabiliyor. Rehberdeki gibi yapmak daha sağlıklıdır. Laptoplarda Isı Düşürme Rehberi - CPU Boost Kapatma (Video)
Lexus LFA dedi: Tamam hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fakat yaptığınız işlemden sonra ekranda yırtılmalar olabiliyor. Rehberdeki gibi yapmak daha sağlıklıdır. Laptoplarda Isı Düşürme Rehberi - CPU Boost Kapatma (Video)