bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #1 Sizce, en iyi ve zevkli combat sistemine sahip oyun nedir?
viceofhumanity Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx yok i9 yok monitör 60 hz Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #2 God of War 3 Devil May Cry 5
Crucible Knight Hectopat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 1.242 Çözümler 3 Yer İzmir 12 Ağustos 2023 #3 Shadow of Mordor ve Shadow of War'daki sistemi seviyorum. Batman serisindeki mekaniğin çeşitlilik açısından daha iyileştirilmiş hali, çok estetik hareketler ve kombolar olabiliyor. Hem alışması kolay hem oynaması.
Shadow of Mordor ve Shadow of War'daki sistemi seviyorum. Batman serisindeki mekaniğin çeşitlilik açısından daha iyileştirilmiş hali, çok estetik hareketler ve kombolar olabiliyor. Hem alışması kolay hem oynaması.
ester c Megapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #4 Sekiro: Shadows Die Twice, God of War, Devil May Cry bu üç oyun oynadığım en iyi combata sahip oyunlardı oynamadıysan tavsiye ederim.
Sekiro: Shadows Die Twice, God of War, Devil May Cry bu üç oyun oynadığım en iyi combata sahip oyunlardı oynamadıysan tavsiye ederim.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #5 ester c dedi: Sekiro: Shadows die twice, God of War, Devil May Cry bu üç oyun oynadığım en iyi combata sahip oyunlardı oynamadıysan tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Devil May Cry hariç oynadım, yani Sekiro'yu daha oynayamadım çok zor ama var. Devil May Cry 5 mi hocam.
ester c dedi: Sekiro: Shadows die twice, God of War, Devil May Cry bu üç oyun oynadığım en iyi combata sahip oyunlardı oynamadıysan tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Devil May Cry hariç oynadım, yani Sekiro'yu daha oynayamadım çok zor ama var. Devil May Cry 5 mi hocam.
ester c Megapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #6 bilmemem dedi: Devil May Cry hariç oynadım, yani Sekiro'yu daha oynayamadım çok zor ama var. Devil May Cry 5 mi hocam. Genişletmek için tıkla... Evet tüm oyunları iyi ama ilk kez oynuyorsanız beşi daha çok seversiniz.
bilmemem dedi: Devil May Cry hariç oynadım, yani Sekiro'yu daha oynayamadım çok zor ama var. Devil May Cry 5 mi hocam. Genişletmek için tıkla... Evet tüm oyunları iyi ama ilk kez oynuyorsanız beşi daha çok seversiniz.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #7 ester c dedi: Evet tüm oyunları iyi ama ilk kez oynuyorsanız beşi daha çok seversiniz. Genişletmek için tıkla... Bir bakacağım hocam, fiyat uygunsa denerim.
ester c dedi: Evet tüm oyunları iyi ama ilk kez oynuyorsanız beşi daha çok seversiniz. Genişletmek için tıkla... Bir bakacağım hocam, fiyat uygunsa denerim.
M MertDo Decapat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #8 Batman Arkham serisi ve sıra tabanlı olarak ise BG3
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 12 Ağustos 2023 #9 Sekiro: Shadows die Twice.
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 12 Ağustos 2023 #10 Devil May Cry, Bayonetta gibi Hack & Slash oyunlar.