Enaktif PTT takip numarası çalışmıyor

caganaydogmus34

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Enaktif adlı bir siteden kendime kitap aldım ve kargocuyu PTT olarak ayarladım. Sipraişlerim kısmında ref/sipariş no yazıyor. Onu PTT Kargo takip sitesine yazıyorum ancak bulunamadı diyor. Başına bir şey bir harf falan mı getirmem lazım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PTT kargo takip kodları genelde 13 haneli olur hocam. Eğer numaranızda eksik var ise başına KP ekleyip öyle deneyin.

hatalı diyor hocam
Hocam sipariş numarası ile kargo takip numarası aynı değildir. Eğer siparişiniz kargo şirketine verilmediyse kargo takip numaranızı göremezsiniz. Ayrıca siparişi 7 temmuzda verdiğinizi söylemişsiniz, siparişi akşam saatlerinde verdiyseniz kargoya verilmeme durumu normal çünkü arife gününde kargo şirketleri öğlene kadar çalışıyor.

saat 23 gibi verdim kargoları ozaman kargo 20 -25 temmuz gibi gelir

saat 23 gibi verdim kargoları ozaman kargo 20 -25 temmuz gibi gelir
Bayram bittikten sonra büyük ihtimal verilir kargonuz. O zaman site üzerinden görebilirsiniz kargo numaranızı veya telefonunuza mesaj olarak gelir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…